изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:46 EEST
Изчезнала папка с важни документи на Зартов    
Новини Близки на прочулия се бургаски бизнесмен Ивайло Зартов твърдят, че без негово знание е подменена бравата на един от офисите му на ул. "Фердинандова" в Бургас, което си било чист взлом, научи БЛИЦ. Това е станало вчера по обяд. Изчезнала била папката с документите на дружеството "Инглиш Вилидж" ООД.

Зартов е внесъл в Районната прокуратурата в Бургас жалба за отказан му достъп в помещение на офис, който ползва, заявиха за БЛИЦ от ОДП-Бургас. "Полицията оказа съдействие на бизнесмена да влезе в офиса си, от където той нищо не взе, но установи, че липсва една папка. Взломяване обаче няма", твърдят служителите на реда.
Според запознати вчера по обяд Ивайло Зартов е освобождавал офисите си на ул. "Фердинандова" в Бургас. Тогава забелязва, че на един от офисите е сменен патрона на вратата. Когато неговите хора попитали защо, им отговорили, че бизнесменът не е платил наема за няколко месеца и собствениците решили да сменят бравата, за да преотдадат помещението на други наематели. Близки на бизнесмена обаче твърдят, че изчезналата папка е именно тази с документите на фирма “Инглиш Вилидж” ООД, на която Зартов бе управител и заради която в момента се съди. Всеки момент се очаква Зартов да внесе жалба в прокуратурата и заради липсваща папка с важна документация от офиса.

БЛИЦ припомня, че името на бизнесмена нашумя наскоро, след като доведената му дъщеря и носителка на титлата "Лице на Бургас 2007" Анна Зартова обяви на специална пресконференция в столичния хотел "Хилтън", че с нея е блудствал почетният консул на Русия в Бургас Тонко Фотев. Анна си мълчала за случилото се близо година, но решила да даде публичност на инцидента, след като разбрала, че върху баща й Ивайло Зартов се оказва натиск от Фотев. В скандала бе замесено и въпросното дружество “Инглиш Вилидж” ООД, като Зартов заяви, че неправомерно е изваден от управата му, за да не му бъдат изплатени дължими суми.
Самият Фотев отхвърли обвиненията. "Категорично заявявам, че подобен описан случай с мое участие не е имало и не е възможно да има въобще", заяви той. Съмнявам се с основание, че тези действия срещу мен са свързани с възникнал спор между съдружници в търговското дружество “Инглиш Вилидж” ООД, а конкретно лицето Ивайло Илиев Зартов и неговите руски партньори. Във връзка с този спор се извършва проверка от страна на компетентните органи в България за длъжностно присвояване от страна на Зартов в особено големи размери. Освен това от публикации в медиите установих, че Зартов е регистриран като криминално проявен в Чехия, където има влязла в сила присъда за грабеж, заяви Фотев.
Жоро Захариев, БЛИЦ

Забърканият в секс скандал консул сезира ДАНС

"Лице на Бургас 2007" обвини почетния консул на Русия в блудство

 


Сходни връзки

Изчезнала папка с важни документи на Зартов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди