изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:00 EEST
ЯСНИ СА НОВИТЕ НАЕМАТЕЛИ НА ОБЕКТИ В "ДВОРЕЦА"    
НовиниСъс заповед на директора на Държавен културен институт Културен център "Двореца" в Балчик бяха обявени резултатите от проведените търгове за отдаване под наем на обекти. За наемател на изложбената и дегустационна зала в страничното крило на вила "Принц Николай" е определена "Олдин" ЕООД, гр. Балчик.

Договорът ще е за срок от пет години, при годишна наемна цена в размер на 15 000 лв. без ДДС. Магазинът за сувенири в "Шивалнята" ще се стопанисва от "Александър Арт" ЕООД, с. Кюлевча. Годишният наем ще е 9 000 лева.
Нов търг ще се проведе за изложбената зала-ателие в "Юзината", тъй като няма класиран участник. За обекта трябва да  бъде насрочен нов търг в едномесечен срок.
Галерията в приземен етаж на вила "Принц Николай" ще се стопанисва от "РГ 21 - Креатив тим" ЕООД, Русе за срок от 5 години, при годишна наемна цена от 5 500 лева. Същата фирма ще е наемател и на обект в приземния етаж на вила "Моара", при годишна наемна цена от 6 000 лева без включен ДДС.
 


Сходни връзки

ЯСНИ СА НОВИТЕ НАЕМАТЕЛИ НА ОБЕКТИ В "ДВОРЕЦА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди