изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:53 EEST
ДОБРИЧ СТАВА ЦЕНТЪР НА ПЧЕЛАРСТВОТО    
НовиниОт 27 до 29 март 2009 г. за шести пореден път "Добрички панаир" АД организира специализираното изложение за пчелари "Пчеломания 2009".

То по традиция ще се проведе в СК Простор. Целта на организаторите е да съберат в Добрич производители, преработватели и потребители на мед и производни продукти от цялата страна. Потвърдено бе и директно участие на турска фирма.
Предвидена е богата съпътстваща програма. Тя ще представи новостите в пчеларството, както и възможностите, които предлагат "Национална програма по пчеларство за тригодишния период 2008 - 2010 г." и "Програмата за развитие на селските райони."
Участниците представят пчеларски инвентар и ветеринаромедицински препарати, ще участват лицензирани майкопроизводители, издатели на специализирана литература и други.
Съвместно с откриването на изложението ще бъде открита и изложба от детски рисунки на тема "Медът - сладкото злато на България". В нея ще бъдат включени отличените рисунки от проведения конкурс. В него участваха деца в три възрастови групи - І група - до 10 год., ІІ група - до 13 год. и ІІІ група - до 16 год.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧ СТАВА ЦЕНТЪР НА ПЧЕЛАРСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди