изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:41 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЦИГАНИ ОТВЛИЧАТ ДВЕ ДЕЦА ЗА ПРОСТИТУТКИ В ПОЛША    
ЛюбопитноЦигани от Добрич отвлекли две момиченца от село Победа най-вероятно с цел да ги изпратят да проституират в Полша, съобщиха вчера от РДВР. 55-годишният Иван Ф. и 26-годишният Ивелин И. са разкрити и задържани миналата вечер, след като едното от похитените деца успяло да избяга и да сигнализира чрез родителите си в полицията. Момичетата на по 12 и 15 г., били примамени от двамата на 22 март сутринта и отведени в апартамент на Иван по бул. "Русия" в Добрич. По-малкото дете избягало около 18 часа на 24 март.

СИГНАЛ ЗА БОМБА В КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР

Сигнал за бомба в кукления театър "Дора Габе" в Добрич е бил подаден вчера в 15.50 ч., съобщиха от РДВР. Анонимен мъжки глас се е обадил на телефон в полицията. Веднага районът е бил отцепен от полицейски служители, сградата - проверена, но взривно устройство не било открито. Претърсени са и съседни сгради и магазини. Дейността на театъра е продължила, след като директорът му е подписал декларация.
НДТ - 26 март 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЦИГАНИ ОТВЛИЧАТ ДВЕ ДЕЦА ЗА ПРОСТИТУТКИ В ПОЛША | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди