изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:52 EEST
"ДОБРУДЖА" НАКАЗА ШАМПИОНА ПРЕД НЕГОВА ПУБЛИКА    
Спорт
Преди броени минути отборът на Добруджа победи шампиона на България по хандбал Локомотив с 30:27 гола. Това стана насред Варна, а добричлии нанесоха първото поражение в първенството за тима от морската ни столица, след като бяха мощно подкрепяни от своята невероятна агитка.  
Срещи от 13-тия кръг - мъже:
Шумен - Осъм - 41:26
ЦСКА - Левски - 37:36
НСА - Академик - 35:26
Локомотив (Варна) - Добруджа (Добрич) - 27:30.


Спонсорът на хандбалния Локомотив Металекс Билд Александър Евтимов обяви, че спира издръжката на мъжкия тим на клуба. Поводът е решението на шампионите да излязат с 10 минути по-късно за днешната домакинска среща с Добруджа в зала “Владислав” в знак на протест, че не са взимали заплати от няколко месеца.
“Тези момчета ме улесниха. Аз си изпълнявах ангажиментите към тях и всеки месец давах сумата, за която се бяхме разбрали. Сега тази сума ще я пренасоча към женския тим и детско-юношеските ни формации, тъй като повече на протестанти пари не давам. За 5 години съм дал милиони на мъжкия хандбал на клуба, а поне 15 състезатели са ме излъгали”, отсече Евтимов.
Локо падна от Добруджа с 27:30 (16:13) и записа първа загуба в първенството след 12 поредни победи. През второто полувреме за домакините игра треньорът Христо Йорданов, но не успя да им помогне. Неговите подопечни могат да завършат първи след редовния сезон само ако спечелят последното си гостуване в Шумен.



 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА" НАКАЗА ШАМПИОНА ПРЕД НЕГОВА ПУБЛИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди