изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:11 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОПИТ ЗА САБОТАЖ НА ГАРАТА В ДОНЧЕВО?    
ЛюбопитноПрез неопределен за целта коловоз на гара Дончево преминал транзитно пътнически влак около 22 часа на 27 март, при което повредил една от отклоняващите стрелки, съобщиха вчера от РДВР - Добрич. Назначена е комисия от ЖП - района във  Варна - за изясняване на причините за отклоняването. Репортер на НДТ се свърза със зам.-началника на поделението за товарни превози във Варна. Той потвърди плъзналите слухове, че става дума за злонамерено действие от неизвестно лице.

ОТНОВО ЩЕ "ЗАКОПЧАВАТ" КОЛИ

Отчетно събрание на сдружение "Ред и сигурност" се проведе снощи. През миналата година сдружението е събрало, основно от дарения, 6.6 млн. лв. Възстановени са две КПП-та - на изхода от Добрич за Балчик и Варна. По сметка на сдружението има дарени средства за възстановяване на КПП - Ген. Тошево. Предстои ръководството на сдружението да обсъди варианти за възстановяване на действията срещу неправилно паркирали автомобили. Идеята е нужните съоръжения да се закупят от сдружението.
НДТ - 30 март 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОПИТ ЗА САБОТАЖ НА ГАРАТА В ДОНЧЕВО? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди