изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ

ОВЕН - Днешните ви задачи, пътувания, започнати преговори и други ваши участия ще се развиват благоприятно приключване. Доброто ви настроение ще се отрази на атмосферата около вас.

ТЕЛЕЦ - Без излишна суета, следвайки разума и логиката на събитията ще следвате набелязаната си програма днес. Ще спазите сроковете и ще придвижите напред документацията на свой проект.

БЛИЗНАЦИ - Показаната активност в изпълнение на общо начинание ви носи предимства, от които бихте могли да се възползвате. Не се притеснявайте да търсите и желаете най-добро за себе си.

РАК - Ще търсите разнообразието, без да пренебрегвате задачите и отговорностите си днес. Делова среща ще внесе повече яснота в очакванията ви по отношение на интересуващ ви въпрос.

ЛЪВ - Творчески ориентираните от знака ще се посветят на творческите си търсения, доставяйки си духовна наслада. Със силата на разума можете да въздействате върху другите, използвайте я.

ДЕВА - Разбирателството с околните ще ви подтикне да направите нещо повече за тях, с което да ги зарадвате. Ще запазите ведрото си настроение и с желание за промяна, ще пристъпите към предизвикателство.

ВЕЗНИ - Използвайте контактите си в бизнеса, за да вземете правилното решение днес. Избягвайте да натоварвате с проблемите си околните, ако искате да ви уважават повече.

СКОРПИОН - За да имате пълен успех днес са нужни повече усилия и няма да ги пестите, въпреки, че работата ви напоследък ви идва много. Ще имате време за почивка в близкото бъдеще.

СТРЕЛЕЦ - Наред с работата по дома ще мислите за себе си и за почивка. Приключвайки с неотложното, ще се постараете да подредите дома си уютно и да се подготвите за пътуване.

КОЗИРОГ - За повечето от представителите на знака денят е свързан с нови запознанства, водещи до интимна връзка или делово съдружие. Срещите ви ще са много повече от вълнуващи.

ВОДОЛЕЙ - За да бъдете честни пред себе си, дайте си сметка за чувствата на околните и дали това е най-доброто, което можете да направите за тях. В бъдеще това ще се окаже важно.

РИБИ - Не опитвайте да налагате мнението си, бъдете по-търпеливи и отстъпчиви днес. Семейството ще ви помогне да приключите своя задача и ще ви остане време за почивка.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди