изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:05 EEST
ОБЩИНА ШАБЛА ЩЕ УЧАСТВА В ОЩЕ ДВЕ АКЦИОНЕРНИ ДРУЖЕСТВА    
Новини Община Шабла да участва в две акционерни дружества - "Шабла Голф - Ваклино" АД  и "Шабла Марина" АД, бе решено на заседание на местния парламент.

Общинското участие и в двете дружества ще бъде 35 % от капитала им и представлява непарична (апортна) вноска, съобщи Димитричка Иванова от пресцентъра на кметството в черноморския град.

В съдружие с "Бългериън голф съсайъти" ЕООД общината ще изгражда голф игрище край село Ваклино, а с "Рост Инвест" ЕООД - яхтено пристанище. Предметът на дейност на дружествата е - освен  голф игрище и яхтпристан, на територията на общината да се изградят и прилежащите им необходими сгради и съоръжения. Предвижда се още подобряване на инфраструктурата на региона при стриктно спазване на изискванията за екологично равновесие и защита на съществуващата флора и фауна.

Общинските съветници упълномощиха кмета Красимир Кръстев да участва като представител на общината в учредителните събрания на двете акционерни дружества и подпише необходимите документи.

Представители на общината в Съвета на директорите на "Шабла Голф  - Ваклино" АД ще бъдат инж. Павлин Владимиров, Илиян Христакиев и д-р Илко Нанев, а в Съвета на директорите на "Шабла Марина" АД -  Христо Христов, Цонка Атанасова и Юлина Колева.

Освен посочените по-горе кандидатури, местните депутати одобриха още акционерните споразумения и проекто-уставите на  двете дружества. НДТ

 


Сходни връзки

ОБЩИНА ШАБЛА ЩЕ УЧАСТВА В ОЩЕ ДВЕ АКЦИОНЕРНИ ДРУЖЕСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди