изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:19 EET
БТК предлага преференциални цени за хора с увреждания    
ИкономикаОт 1 април 2009 г., БТК въвежда два нови фиксирани тарифни плана за хора с увреждания от цялата страна. Те ще могат да използват безплатно до 300 минути в мрежата на БТК за селищни и междуселищни разговори.

 

 

Тарифният план с включени 160 безплатни минути за разговори в страната
(80 импулса) е с месечен абонамент от 1,80 лв. с ДДС. Срещу месечен абонамент от
7,80 лв. с ДДС хората с 50% до 90% намалена трудоспособност (втора и трета група) ще могат да се възползват от другия тарифен план с включени 300 безплатни минути (или 150 импулса).

 

Актуалните тарифи могат да се използват както от нови клиенти с молба за откриване на телефонен пост, така и от настоящи абонати след отказ от досегашния им план. И в двата случая за целта е необходимо предоставяне на съответен документ за инвалидност от ТЕЛК. Цената за откриване на нов телефонен пост е 12 лв. с ДДС. Промяната на ползвания план се извършва безплатно и влиза в сила от 1-во число на следващия месец.

 

Включените безплатни импулси се таксуват на минута, като всяка започната минута се отчита като цяла, но не се начислява първоначална цена за свързване. Неизразходваните минути/ импулси не се прехвърлят в следващия месец. Плановете ще се предлагат единствено в магазините на БТК. Пълните условия могат да бъдат открити на сайта на БТК: www.btc.bg

 


Сходни връзки

БТК предлага преференциални цени за хора с увреждания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди