изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:32 EEST
Заместник-кметът на Пещера отрича да е визирал Петърнейчев за убийството на Белнейски    
НовиниПазарджик. Заместник-кметът на Пещера Атанас Стоилов заяви пред радио “Фокус”- Пазарджик, че никога не е твърдял, че областният управител на Пазарджик Георги Петърнейчев е замесен по някакъв начин с убийството на двете момичета Христина и Росица Белнейски. Според Стоилов, написаното във вестник “Уикенд” е журналистическа интерпретация и в никакъв случай не цитира негови думи.

Заместник-кметът на Пещера обясни, че думите му са били манипулирани, а колкото до споменаването на Петърнейчев, никога не го е правил. Стоилов цитира заглавието във вестника, което гласи “Атанас Стоилов: Джипът на Петърнейчев уби сестрите Белнейски”. Той обаче е категоричен, че никога не е изричал тези думи. Стоилов допълни, че смята, че областният управител е в правото си да го обвини в клевета, но е категоричен, че ако се стигне до дело и съдът си свърши добре работата, той ще бъде оправдан. Заместник-кметът на Пещера все още не си е наел адвокат, но каза, че когато делото срещу него бъде образувано, ще си потърси защитник.
Мария МАРИНОВА

ОЩЕ ОТ АГЕНЦИЯ "ФОКУС" ПО СЛУЧАЯ

Освободиха от длъжност зам.-кмета на община Пещера Атанас Стоилов
31 март 2009 | 13:23 | Агенция "Фокус"
Пещера. Зам.-кметът на община Пещера Атанас Стоилов е освободен от длъжност. Това съобщи за радио "Фокус" - Пазарджик зам.-кметът на общината Тодор Чолаков. Заповедта, с която Атанас Стоилов се освобождава от зам.-кметския пост, влиза в сила, считано от утре 1 април.
Зам.-кметът Атанас Стоилов стана известен вчера и днес с разговора си по случая "Белнейски" в Националната следствена служба.
Ваня НИКОЛОВА

Анастасия Младенова: Освобождаването на Атанас Стоилов не е изненада
31 март 2009 | 14:15 | Агенция "Фокус"
Пещера. Разбрах за освобождаването от длъжност на зам.-кмета на община Пещера Атанас Стоилов и не съм изненадана. Това каза за радио "Фокус"- Пазарджик председателят на групата на общинските съветници от БСП в Пещера - Анастасия Младенова. "Чашата преля, след последните събития. Дори на него сигурно му е дошло малко в повече", каза Младенова. Тя допълни, че на последното заседание на Общинския съвет Атанас Стоилов се е изказал против бюджета на общината. С това си поведение той е показал, че не може да работи в екип. "Не може един зам.-кмет да се изказва против бюджета на екипа, в който самият той работи", допълни Младенова.
Ваня НИКОЛОВА
Георги Петърнейчев ще съди заместник-кмета на община Пещера
31 март 2009 | 09:52 | Агенция "Фокус"
Пазарджик. Може би аз съм най-силно заинтересован след родителите на двете момичета Белнейски истината за смъртта им да излезе наяве, каза за радио "Фокус" - Пазарджик областният управител на Пазарджишка област Георги Петърнейчев. Той допълни, че има намерение да съди заместник- кмета на община Пещера Атанас Стоилов, тъй като всяко търпение има граници. Според него не може непрекъснато да се замесва името на неговото семейство в случай, за който отдавна е доказано, че то няма нищо общо. Според Петърнейчев, това се отразява зле на всички от фамилията, защото нагнетява напрежение и емоционален стрес на бизките му.
Ваня НИКОЛОВА
 


Сходни връзки

Заместник-кметът на Пещера отрича да е визирал Петърнейчев за убийството на Белнейски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди