изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:53 EEST
Стриптийзьорки с дипломи    
ЛюбопитноАмериканците са склонни към чести промени на работното място и професията си. Никой обаче не си е и мислел, че икономическата криза и рецесията ще превърнат успешни банкерки и жени, продавали апартаменти в Манхатън, в стриптийзьорки и танцьорки в нощните клубове в Ню Йорк.

“Бях финансов анализатор на Уолстрийт в известната компания Morgan Stanley. Миналата година обаче поради кризата ме уволниха. Отидох с компания същата вечер в Rick’s Cabaret. Исках да се напия и да забравя проблемите си. Като разбра, че съм безработна, управителят на клуба ми предложи да работя като стриптийзьорка. Не мислих много и се съгласих. Сега работя по 3-4 часа през нощта и само от бакшиши мога да спечеля по 160 000 долара на година”, разказа за “Ню Йорк поуст” 27-годишната Ранди Нютън.
Тя е доволна от новото си работно място и твърди, че не е сексуално малтретирана или унижавана. Ранди обаче е силно изненадана, че нощният клуб се управлява по-организирано и като бизнес по-успешно от финансовите институции, в които е работила.
Петър Фейнщайн, собственик на известен стриптийз клуб на 60-а улица в Ню Йорк, доволно потрива ръце. “Получих многобройни молби за работа, подадени от момичета от финансовите среди и бизнеса с недвижими имоти. Те са останали без работа и са готови да танцуват и да правят стриптийз, защото това е отлично платена работа, която няма никаква връзка с проституцията”, казва той.
Кейти Хавертън е работила три години за известна агенция за недвижими имоти, но приходите й са били малки. “Работех и по десет часа на ден, но никога не знаех дали ще мога да оцелея и да си платя сметките. Когато една сутрин видях, че в банковата си сметка имам само два долара, бързо смених професията си. За танц и стриптийз в нощен клуб получаваш парите си още същата вечер. Сега печеля повече, отколкото съм и сънувала и събирам пари да си купя апартамент в Манхатън”, се похвали 27-годишната Кейти, която работи в клуба Flash Dancer.
“Нощните клубове дават малко надежда и утеха на бизнесмените, фрустрирани от неуспехите на Уолстрийт и в инвестиционната дейност. При нас те се отпускат и се забавляват и поне за няколко часа забравят това, което ги чака навън. Няма по-силна изненада и въодушевление, когато видят на сцената дългите крака на бившите си колежки от банките и фондовете. Тогава не пестят за бакшиши”, твърди Е. Лангдън от Flash Dancer, пише ”Вечерни лист”. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Стриптийзьорки с дипломи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди