изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:45 EEST
И "ТHRILER" ОТИВА НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА    
НовиниПроцедура за възлагане на обществена поръчка за избор на постановчик на мюзикъла "Тhriler", обяви общината в Добрич.

 Посочва се, че тя има традиции в организирането на младежки международни фестивали в различни жанрове на изкуството. Така младите таланти ще имат възможност за работа с професионалисти в областта на продуцирането, режисурата, сценографията. В обявата се посочва, че община Добрич в ежегодните си културни акценти подкрепя художествени творчески проекти на професионалните си културни институти. Тази година има намерение да реализира художествен творчески проект , който да отговори тематично на интересите на младите хора. При реализацията на спектакъла - мюзикъл ще могат да се включат добрички таланти в областта на поп- рок, джаз пеене, модерна хореография ще участват актьори професионалисти от Драматичен театър "Йордан Йовков".
Темата на мюзикъла ще бъдат взаимоотношенията между тийнейджърите от различни етнически и културни принадлежности и обществото, в което те живеят. Мюзикълът ще бъде реализиран на фона на хитови изпълнения на Майкъл Джексън, обединени под заглавието "Thriler", а сюжетната линия включва развитието и реализацията на младите личности. Философията на младия герой Джако е, че днес ние стоим заедно от всички точки на света, свързани с обичта си, за да направим Планетата - рай на щастието, разбирателството и добротата.
 


Сходни връзки

И "ТHRILER" ОТИВА НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди