изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:23 EEST
Мартин Димитров: Свършено е с ДПС    
Политика Медии, близки до ДПС, разпространиха съобщенията, че според решение на Върховния касационен съд (ВКС) председателят на СДС е нелигитимен.

Това каза пред БНТ лидерът на СДС Мартин Димитров по повод вчерашната информация, че не е легитимен председател на синята партия, предаде БГНЕС. Действията на ДПС са много гневни в парламента. Те са готови на всичко, за да създадат нов кабинет.
Николай Гацев (председател на квартален клуб на СДС в София - бел.ред.), който оспори текстове от Устава на СДС във ВКС на два пъти каза различни неща през целия ден. Но в края на деня каза, че не се съмнява в ръководството на СДС, каза Димитров. В тази ситуация имат своята роля и ДПС и БСП. Гацев, независимо, че е член на СДС, служи на чужди интереси, убеден е Мартин Димитров. Уставът беше приет през ноември 2008 г. без два текста и този човек ги оспори във ВКС. Става дума за това дали хора на административни постове могат да бъдат членове на ръководството на партията, посочи Димитров. Той обвини медиите, че водят политика срещу него още в момента, в който се е кандидатирал за лидер на партията.
Коалицията СДС-ДСБ се бори за трето място в следващия парламент. Коалицията е одобрена от националния съвет на СДС и в утрешния ден ще се уточняват детайли, включително и имената за кандидати за европарламента, уточни Димитров. Той каза още, че групата на ДПС ще продължи да спекулира и ще използва медиите. Тези хора са много притеснени, те не само ще бъдат извън властта, но и ще им бъде търсена отговорност, категоричен е лидерът на СДС.
Делото във ВКС беше създадено само и само папката с моята регистрация да не бъде в СГС. Сега вече тя ще бъде върната и аз призовавам съдиите от Градския съд по-бързо да решат този въпрос.
По повод поканата на Мартин Димитров към Сергей Станишев за дебат, лидерът на СДС каза, че премиерът все още не му е отговорил, защото е много зает. Той уточни, че Станишев и Петър Димитров в момента договарят нови цени с Русия за енергийните източници. В момента се водили преговори за нов анекс за цените на руския газ. Това се прави зад гърба на българския парламент, посочи Мартин Димитров. На тези въпроси ДПС, НДСВ и БСП трябва да отговорят веднага, подчерта лидерът на СДС.
Той е убеден, че коалицията ДСБ-СДС ще вземе "бронзовия медал" на изборите и ще се качи на почетната стълбица.
Мартин Димитров избегна отговора на въпроса как ще се справи с противоречията вътре в СДС, като заяви, че недоволните се самоизключват. В заключение той каза, че в последно време са били приети около сто нови членове на синята партия. dir.bg
 


Сходни връзки

Мартин Димитров: Свършено е с ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди