изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:13 EET
С ВОДОСВЕТ И ШАМПАНСКО СТАРТИРА ПРОЕКТ ЗА НАД 11 МЛН. ЛВ. В КАВАРНА    
НовиниВчера официално министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров и кметът на община Каварна Цонко Цонев направиха първа копка по проект "Развитие на инфраструктурата за отпадъчни води в Каварна - Изграждане на Главен колектор VІ и прилежащата канализационна мрежа".

Гости на събитието бяха областният управител на област Добрич д-р Ердинч Хаджиев, народният представител Нихат Кабил, представители на МОСВ, РИОСВ, Басейнова дирекция, АБЧО и други институции. Стартът на дейностите по проекта бе поставен в присъствието на фирмата - изпълнител на строително-монтажните работи "Крам Комплекс Инженеринг" ЕАД - София, чийто управител Радослав Гьорев обеща проектът да бъде завършен в срок. Водосвет за успех на начинанието бе отслужен от отец Василий от църква "Свето Успение Богородично" в Каварна. Проектът 58111-37-228 "Развитие на инфраструктурата за отпадъчни води в Каварна - Изграждане на Главен колектор VІ и прилежащата канализационна мрежа" е по Оперативна програма "Околна среда 2007-2013 г.", Приоритетна ос 1, Процедура №BG161PO005/08/1.10/01/02 "Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води", съфинансирана от Европейския фонд за развитие и Кохезионния фонд на Европейската общност. Пълната стойност на безвъзмездната помощ по проекта е в размер на 11 000 339.78 лв.
След като символично с лопата в ръка рамо до рамо министър и кмет направиха първа копка на обекта, двамата разбиха и по бутилка шампанско в кофата на багер.
 


Сходни връзки

С ВОДОСВЕТ И ШАМПАНСКО СТАРТИРА ПРОЕКТ ЗА НАД 11 МЛН. ЛВ. В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди