изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:38 EEST
НОВ ГРАФИК В “РУСАЛКА” СЛЕД ГРОЗНИ СЦЕНИ ПРЕД ДЕЦА, СПОРЪТ ЩЕ СЕ РЕШАВА В СЪДА    
Спорт
Нов график за ползване на залата по художествена гимнастика в СК “Русалка” има от днес, заяви управителят на общинското дружество “Спортни имоти” Пламен Папазов. Треньорkите са подписали декларация, че са съгласни с новия часови график, според който всеки отбор ще тренира самостоятелно.


В момента занимания там водят клубовете по художествена гимнастика “Албена” и “МИК Гергана 90” с треньори Елена Георгиева и Йовка Няголова, както и ЗТО “Алексия” с ръководител Севдалина Мавродиева.

До новия график се стигна, след като във вторник напрежението в залата ескалирало по време на тренировка на клубовете “Алексия” и “МИК Гергана 90” по едно и също време.

В момента Мавродиева подготвя хореографията на мюзикъла “Трилър”, към който има огромен интерес, а гимнастичките на Няголова се стягат за състезание от ранг “А” група.

Да разкаже каква е истината в редакцията на НДТ дойде ръководителката на ЗТО “Алексия”.

“Конфликтът, който възникна, беше по повод това, че Йовка Няголова се опитваше да заснеме моята работа по проекта “Трилър” в присъствието на актьора Константин Лунгов. Преди това направихме пресконференция, на която помолихме да не се снима до 29 май, за когато е предвидена премиерата. Възмутена съм, че първо се опита да краде моя труд, а след като не й се отдаде тази възможност, извика полиция в присъствието на децата”, заяви Севдалина Мавродиева. Тя допълни, че проблем с графиците за ползване на залата и П. Папазов няма. Вече 8 години работят перфектно с общината. Според нея проблемите са лични и от завист. “Няголова има не повече от 20 деца, а ние 10 пъти повече. Имаме 8 професионални танцьори с договори към общината. Ние сме единствените, които тренираме там със спортисти, които представят България и Добрич на световен шампионат. Винаги сме работили перфектно с общината. Ангажираме 200 деца, а Няголова провежда тренировка само с две гимнастички. С другия клуб по художествена гимнастика нямаме никакви проблеми”, заяви в редакцията на НДТ Севдалина Мавродиева.

Потърсихме за коментар и Йовка Няголова, която заяви, че не иска този случай да се шуми в медиите. Кой е крив и кой прав щяло да се реши в съда. Нейната версия е, че със собствената си камера не снимала интелектуалния труд на бившата си възпитаничка Севдалина Мавродиева. Предварително предупредила управителя на залата Евгени Георгиев, че искала да завърти минутка кадри как от “Алексия” пречили на тренировките й, и стъпвали на килима с маратонки, който бил даден от федерацията по художествена гимнастика.

“Цяла зима ангажирам децата да тренират в студената зала. Има график, който ние спазваме. Предстои ни голямо състезание за “А” група и точно когато трябва да се съсредоточим върху тренировките, се разиграха тези грозни сцени, които разтроиха гимнастичките ми. В деня, в който напрежението ескалира, аз не можах да проведа нормално тренировката си. Взех камерата да снимам, след което Севдалина Мавродиева и Павлета Живкова се нахвърлиха върху мен да я вземат. Викаха ми, че съм луда. Блъскаха ме и ме удряха. Камерата падна и се счупи, а Севдалина взе заснетото. Получиха се много грозни сцени и децата взеха да пищят. Извиках полиция, за да въдвори ред. Ще я съдя. Това решихме с моя съпруг”, каза Няголова, която допълни, че не била съгласна с новия график, но го подписала. Сега търсила зала за допълнителни тренировки.

Пламен Папазов заяви, че килимът в залата е даден от федерацията, но като инвентар се води като общинска собственост.

Севдалина Мавродиева заяви, че ще пусне жалба в съда срещу Няголова за лъжесвидетелстване. “Имам четирима пълнолетни свидетели, че не съм я блъскала и удряла. Въобще не съм я докосвала. Единствено Павлета посегна да вземе камерата й, за да спре да снима. Безкрайно съм възмутена от думите и действията на Няголова и най-вече от това, че съм изкарана като престъпник в създалата се ситуация”, заяви Мавродиева. НДТ

 


Сходни връзки

НОВ ГРАФИК В “РУСАЛКА” СЛЕД ГРОЗНИ СЦЕНИ ПРЕД ДЕЦА, СПОРЪТ ЩЕ СЕ РЕШАВА В СЪДА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НОВ ГРАФИК В “РУСАЛКА” СЛЕД ГРОЗНИ СЦЕНИ ПРЕД ДЕЦА, СПОРЪТ ЩЕ СЕ РЕШАВА В СЪДА
Автор: Anonymous да 2009-05-29 @ 21:56 EEST
Г-жо Няголова,абсолютно ви подкрепям и вярвам на вашите думи.
НОВ ГРАФИК В “РУСАЛКА” СЛЕД ГРОЗНИ СЦЕНИ ПРЕД ДЕЦА, СПОРЪТ ЩЕ СЕ РЕШАВА В СЪДА
Автор: Anonymous да 2009-05-29 @ 22:24 EEST
Папазов е долен ПЕДЕРУНГЕЛ и си мисли със малкото мозък които му е останал за да пази равновесие че всичко в залата се ВОДИ  НА .... пу...Та му  майна.
НОВ ГРАФИК В “РУСАЛКА” СЛЕД ГРОЗНИ СЦЕНИ ПРЕД ДЕЦА, СПОРЪТ ЩЕ СЕ РЕШАВА В СЪДА
Автор: Anonymous да 2009-06-21 @ 22:29 EEST
може ли да се запиша русалка  има ри големи за шоу денс

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди