изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:22 EEST
В Добрич тръгна конкурсът за “Мис Баба” в три тура    
Мис & МистърДеветнадесет дами, представителки на третата възраст от различни места в страната, дефилираха в националния конкурс "Мисис Пенсионерка", който по традиция се проведе за осми пореден път в Търговище.


Организаторът на светското събитие, 77-годишният Иван Райков от пенсионерски клуб "Дръзновение" в областния град, обясни, че по регламент участничките са на възраст над 57 години, по-млади не се допускат, уточни той.
Престижното състезание за най-чаровна баба се проведе в три тура. Като за начало пенсионерките дефилираха пред тричленното жури с грациозна походка, красива усмивка, добро самочувствие и визия.

По време на втория тур красивите участнички показаха певчески и танцувални умения.
Излъчената финална дамска осморка влезе в третия последен кръг с български хора и ръченици.
След оспорвана надпревара титлата "Мисис Пенсионерка" грабна 66-годишната Събина Георгиева от Търговище. Нейни подгласнички станаха Мария Тумбалова от град Дряново, която миналата година се нареди на първо място, и Жечка Стоянова също от Търговище.

Баба ще вземе и корона за красота
Точно на 1 април, но не на шега, стотина баби и дядовци окупираха Младежкия дом в Добрич в очакване на благотворителния концерт на хората от третата възраст. Сред тях се открояваха трийсетина издокарани и достолепни възрастни дами, кандидатки за приза "Мис Баба". Повреда в трафопост по ул. "Любен Каравелов" обаче отложи празника с близо час. Миските разхождаха тоалетите си, а дядовците се въртяха около тях и подръпваха доволно мустаци. "Няма да ни снимаш, щото вкъщи ще ни видят, че сме с чужди дядовци", изпокриха се няколко бабки.

По регламент конкурсът "Мис Баба" е в три тура: в национални носии, във всекидневно и в официално облекло. Тур по бански костюми няма да има, предупредиха кандидат-миските.

http://blitz.bg/


 


Сходни връзки

В Добрич тръгна конкурсът за “Мис Баба” в три тура | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди