изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:10 EEST
Яне Янев: Окото ми няма да трепне, докато не въведа ред и законност в България    
Политика София. Окото ми няма да трепне докато в България не въведа ред и законност. Това каза лидерът на „Ред, законност, справедливост” Яне Янев при представянето на доклада си пред участниците в Третия конгрес на партията, предаде репортер на Агенция „Фокус” .

„Готови сме да освободим България от робството на корупцията. Ще бъда безпощаден към всеки независимо дали се казва Ковачки, Гергов, Костов или Борисов”, заяви Янев. По думите му от днес на партия РЗС й предстои изключително сериозна битка, която е без правила, в която участва политическата и икономическата мафия, затова трябва да се преценят възможностите. „Трябва на евроизборите да направим победа. Това ще бъде знак че на националните избори РЗС ще има такава група в 41-о Народно събрание, която ще може да работи. Нашата основна цел ще бъде свикването на Велико народно събрание, изработването на нова българска конституция, при която да има истинска правова държава, която ще гарантира да се служи край на тази диктатура на бюрокрацията. България няма нужда от 240 депутати, най-много 120. България няма нужда от 120 държавни агенции, а най-много 20, България няма нужда от областни администрации – това спокойно може да се изпълнява от кметовете на областните градове. Аз се заклевам, че прошка няма да има, ще карам до край с цената на всичко в това число и с цената на живота си”, заяви Яни Янев. Той каза още, че през тези 20 години имаше ненаказан грабеж. Никой на никого не търсеше отговорност. „Майка България плаче от корупция, плаче от това, че всички останали страни в Европейския съюз могат да се похвалят с конкретни резултати, а България с корупция, с рекорден брой убийства”, посочи Янев. Той заяви, че иска да разсее всякакви слухове, които се носят от поръчкови анализатори, чиято цел е да внушат на обществото, че Яне Янев и РЗС са от Държавна сигурност или ДАНС. „Никога не съм имал ангажименти към никоя от тези организации”, посочи Янев. „Ако някой има нещо срещу мене и новото ръководство да излезе и да го каже, както правим ние от РЗС – назоваваме с конкретни документи и с конкретни имена”, заяви Янев.
„Искам да се заяви, че РЗС и аз нямаме ангажименти към нито един политик. Няма такава сила, която да може да ни застави да спрем да се борим срещу корупцията. Ако българският народ ни даде със силата на изборната бюлетина възможност, ще ги вкараме в следствените арести и по затворите”, посочи Янев.
Десислава АНТОВА
 


Сходни връзки

Яне Янев: Окото ми няма да трепне, докато не въведа ред и законност в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди