изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:27 EEST
Бони: Не съм платена жена    
Любопитно Хващам Бони в късния следобед, докато споделя диетичен обяд с любимия си мъж Милен. Бързам да я попитам какво мисли за скандалите, които напоследък се вихрят в поп-фолк средите и в които се намесва и нейното име понякога.

 

 

 

Мислим и за брак, и за деца

Image
Снимка: FHM
Хващам Бони в късния следо
бед, докато споделя диетичен обяд с любимия си мъж Милен. Бързам да я попитам какво мисли за скандалите, които напоследък се вихрят в поп-фолк средите и в които се намесва и нейното име понякога.

- Бони, според теб има ли етикети, които се лепват на жанра неправомерно и са откровени лъжи?

- Много съм огорчена от такива лъжи, които се сипят по мой адрес. Никога не съм очаквала, че и аз ще бъда част от тях. Изкараха ме едва ли не платена жена. Наскоро участвах в предаването „Горещо” и когато Венета ми каза, че и моето име фигурира в онези книги, които станаха доста популярни напоследък, за известните хора в България, ми стана много тъжно.
Писателят” Георги Стоев се бил заклел в Библията, че всичко, което казва, е истина. Дали? Та аз се кълна в детето си, че това е пълна лъжа, а за мен няма по-свято нещо от моята дъщеря.

Image
Снимка: vip-bg.info
Всъщност можеше да се отдръпна и да кажа, че това си е моя работа, че животът си е само мой и никой няма право да се бърка в него. Но не съм се оправдавала. Ако пък си бях замълчала, щеше да се изтълкува още по-зле, сякаш е истина.

- Разкажи ми за кариерата си, как започна в началото?

 

Само аз си знам колко ми е било трудно, когато започнах. Първия си албум подготвих сама. Аз си писах и музиката, и текстовете. Попаднах на продуцент, с който в началото заработихме добре, но после всичко се обърка. Започнаха да се разминават границите между личното и професионалното. Той ми забавяше парите, които получавах за пеенето, и в един момент ми стана много трудно. Тогава живеех в София на квартира, както и сега, и нямах кой знае каква финансова възможност.

 

Чаках да пея, за да получа пари, да си платя квартирата и да си купя шампоан и храна. Но не искам да се връщам назад. Това за мен е минало. Писаха след това разни неща по списанията, но истината е, че има достатъчно начини да накараш медиите да публикуват някаква история, без тя да отговаря изцяло на реалната. Стигна се даже до там, че ми запорираха апартамента. Беше голям шок, но си казах, имам талант, ще се справя. Не мога да разбера защо винаги истината се оприличава със скандала.

 

Image
Снимка: vip-bg.info
- Често си пишеш текстовете и музиката сама. Надежда Захариева също ти е писала строфи.

 

- Да, има моменти, в които се вдъхновявам, пиша и се получават добри попадения. Иначе Надежда е страхотна жена. Тя ме прие толкова топло, когато се запознахме, като своя дъщеря. Каза ми, ти си невероятно момиче, ще ти напиша песен, която ще стане хит. Аз бях много свита тогава, всичко ми беше интересно. Никога преди това не бях попадала в такива среди и исках да контактувам с различни и интересни хора.

 

Image
Беше ми трудно. Не знаех значението на някои думи, купувах си речници, за да разбера кое какво значи. Аз не успях да завърша средното си образование навреме. Чак сега си взех дипломата. Иска ми се да се запиша да уча и висше, свързано с киното и музиката, надявам се да направя и поне още един филм или да подхвана някакъв проект, с който да помагам на децата с таланти. Иска ми се да подам ръка, да направя нещо добро.

 

- Май си влюбена, как приемаш завистливите подмятания, че си намерила хубаво младо момче?

 

- Че Милен не си ли е намерил хубава млада жена (смее се)? Аз съм му вярна, той също. Не крием нищо един от друг, това е важното. Случвало се е някои недоброжелатели да ми казват, че бил еди-какъв си, че не бил за мен и т.н. Те забравят, че за да си намериш добро, хубаво момче, трябва и ти да си като него, иначе не става.

 

виж в пълен размер
- На какво ще го научиш като по-опитна?

 

- (Пак се усмихва и го поглежда.) Ще го науча на хубави неща, да бъде истински, усмихнат и широко скроен, каквато съм аз. Но все пак той е вече изградена личност и знае как да се държи добре с мен. Чувствата ни са силни, амбициите са взаимни, ние не крием нищо нито един от друг, нито от семействата ни, това е важното.

 

- Бони, ти хвана букета на сватбата на Наталия Гуркова. Това поличба ли е, мислите ли за брак?

 

- Да, мислим и за брак, и за деца… но за момента не можем да кажем кога ще се случи. Аз съм много щастлива, че бях на нейната сватба. Тя е един прекрасен човек и приятел с невероятна душа. Богата е емоционално и това е страшно ценно. В много неща си приличаме, с еднаква емоционалност сме.

 



Ето и думите на Милен за срещата с Бони и неговите занимания.

 

- Какво си учил, с какво се занимаваш?

 

- Завършил съм гимназия, тренирал съм в "Левски". Занимавал съм се професионално с футбол.

 

- А къде се запознахте?

 

- При една наша обща позната, в домашна обстановка. Беше съвсем случайно и неочаквано за двама ни. Една вечер Бони дойде и така започна всичко.

 

- Беше ли й фен преди това?

 

- Е, харесваше ми как пее, но не съм й бил някакъв запален почитател. По-скоро ме впечатли с поведението си.

 

- С какво се занимаваш сега?

 

- Имам собствен бизнес, търгувам с метали.

 

- Придружаваш ли я на публични места?

 

- Да, когато имам възможност, но винаги ми се иска да съм с нея. Надявам се да не я задушавам.

 

- Заедно ли живеете?

 

- Да, вече живеем заедно, надявам се и занапред да е така. Разбирам се добре и с Михаела и даже мислим да я вземем в София при нас, защото наесен започва училище.

 

- Тя ли ти е първата голяма любов?

 

- Да, тя е първата ми любов. За пръв път се чувствам толкова добре с някого. Пътувам с нея навсякъде, когато имам възможност, разбира се.

 

- Как завършва един семеен скандал с Бони, тя е много огнена жена?

 

- Ами, докато трае скандалът, две-три минути, не ме питай какво е, просто ужас. Сигурно е нормално. Знам, че жената трябва да бъде по-глезена… Но после бързо нещата се успокояват. Такава си е тя. Много е добра като човек

Новинар

http://vip-bg.info/

 


Сходни връзки

Бони: Не съм платена жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди