изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:32 EET
Застреляният в Бургас бил от хората на Очите    
Новини
Наркодилър от банда, създадена от хора на Митьо Очите след влизането на боса в затвора, e застреляният с 6 куршума в Бургас. Показното убийство на 22-годишния Христо Христов беше извършено към 20,20 ч. в сряда, пише в. "Труд".


 Минути по-рано младият мъж паркирал луксозния си черен “Мерцедес” S-класа пред блок 1 в бургаския комплекс “Братя Миладинови”. Слязъл от колата, изминал около 50 метра пеша и бил застигнат от килъра. След като проехтели изстрелите, Христо се свлякъл в калта с рани в сърцето, стомаха, белия дроб и ръката. Предполага се, че неизвестният стрелец се е доближил на метър от жертвата си, преди да открие огън.
“Бях у дома и тъкмо бе свършил мачът България - Кипър, когато чух канонада. Помислих, че хвърлят пиратки, и не излязох да видя какво става навън. Мачът беше важен. Едва сутринта научих, че е извършено убийство”, разказа вчера Душо Желев, чийто дом се намира на метри от местопрестъплението.
Христо бил открит в локва кръв от минувачи, които повикали Бърза помощ и полиция. Простреляният все още дишал, когато пристигнали лекарите. Въпреки усилията им 20 минути по-късно младият мъж починал. От тялото му били извадени 4 парчета олово и имало пробойни от още две. Взети са проби за наркотици, които са изпратени за изследвания в София.
Макар и млад, Христов имал кримидосие като наркоразпространител, казаха от полицията. Участвал е в наказателни акции и няколко масови боя за разчистване на сметки. Той живеел с родителите си в къща в центъра на Бургас. Не работел, не учел, а карал мерцедес за около 50 000 лева.
Четири са основните версии за убийството, съобщиха ченгета. Основната е свързана с преразпределение на наркопазара в Бургаско преди началото на сезона. Според криминалисти Христов бил на долните нива в разбитата групировка на Димитър Желязков - Митьо Очите. Сега работел за негов гард, който се опитвал да създаде своя мрежа от пласьори. Новият тартор също карал луксозен черен мерцедес с чужди номера. Час след разстрела в сряда колата била забелязана да минава на разузнаване покрай лобното място на дилъра.  dir.bg
 


Сходни връзки

Застреляният в Бургас бил от хората на Очите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди