изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:16 EET
ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ

ОВЕН - Вниманието ви ще е съсредоточено както върху преките ви задачи, така и върху човек, когото харесвате. Романтичните ви желания ще провокират среща, която ще постави начало на връзка.

ТЕЛЕЦ - Ще следвате набелязаната програма, имаща за цел да направи положителни промени, както на работното място, така и в живота ви. Щастливи сте, че има хора, готови да ви помогнат.

БЛИЗНАЦИ - На работното място ще проявите разбиране към проблемите на колегите, с което ще подобрите атмосферата. Търсенията ви, професионални, лични, сърдечни и духовни ще получат тласък.

РАК - Някои от вас ще насочат енергията си в реализация на дейност, различна от досегашната. Ако не сте удовлетворени финансово или по други причини е време да помислите за промяна.

ЛЪВ - Работейки усърдно, няма как да не постигнете напредък в сферата на интересите си. Признанието, което очаквате може и да не дойде, но резултатите ще бъдат красноречиви и във ваша полза.

ДЕВА - Ще се включите активно в решаването на въпрос, от значение за повече хора. По отношение хода на личните ви дела, ще придобиете повече увереност, причина за което ще бъде среща.

ВЕЗНИ - Промяна на работното място или започване на нещо ново. Такива и други събития ще ви държат в кондиция и с желание за изяви. Ще общувате на всички нива, с което ще провокирате успеха.

СКОРПИОН - Пролетното настроение, което ви владее, ще се отрази на общуването и начинанията ви днес. Делови изяви и насрочване на важни срещи ще придобият значение за бизнеса ви.

СТРЕЛЕЦ - Набелязвайки конкретни стъпки, ще пристъпите към реализация на проява, свързана с присъствието ви в обществото. С подкрепата на близките си, имащи власт, ще наложите идеите си.

КОЗИРОГ - Търговските ви умения и стремеж към печалби ще засилят активността ви и със съвместни усилия ще постигнете финансова реализация. Споразумения ще създадат условия за бъдещо развитие.

ВОДОЛЕЙ - Ще ви привличат повече онези изяви, чрез които можете да изразите богатата си душевност и индивидуалност. Има с какво да изненадате света и в частност онези, които ви познават отблизо.

РИБИ - Никой и нищо няма да попречи на желанието ви за нови изяви. Те ще се проявят в бизнес-делата ви, а също и в творческата ви работа. Отлично представяне пред критици, оценяващи уменията ви.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.33 секунди