изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:00 EEST
10 ЛАПТОПА ПОДАРИ БЧК НА ДЦСИ    
Общество10 лаптопа подари Българският червен кръст на Детския център за социална интеграция в Добрич, съобщи директорът на Областния съвет на БЧК д-р Артюн Еринозов.

Поводът бе 9-ият рожден ден на заведението за социални услуги, който бе честван в петък. Децата отбелязаха годишнината с тържество, на което представиха сценка. На празника присъстваха д-р Еринозов, представители на общината - Иванка Шопова, Каролина Динолова, Елена Янева, директорът на ОУ "Христо Смирненски" Иванка Димова и др. Възпитаниците на центъра бяха зарадвани с лакомства и вкусна торта, осигурени от ОС на БЧК.
Центърът бе разкрит през 2000-та година по съвместен проект на БЧК и Австрийския младежки Червен кръст, от където бе финансирането. От 2 април той се преименува в Център за обществена подкрепа и вече ще бъде субсидиран от община Добрич. За целта е подписан договор между общината и БЧК, като милосърдната организация предоставя базата и оборудването в нея, обясни д-р Еринозов.
Над 170 деца от социално слаби семейства са преминали през Детския център за социална интеграция от създаването му досега, съобщи ръководителят му Кирил Петров. НДТ
 


Сходни връзки

10 ЛАПТОПА ПОДАРИ БЧК НА ДЦСИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди