изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:04 EEST
МГЕРБ ЗАСАДИ НАД 400 ХРАСТА В ДВОРА НА ЦДГ "СЛЪНЧИЦЕ"    
Новини

С грижа за децата и околната среда членовете на младежката организация на ПП ГЕРБ в Добрич с председател Стилиян Митев  оградиха с жив плет двора на целодневна детска градина №10 "Слънчице".



Те засадиха над 400 храста около оградата на забавачницата. Целта е така да се ограничат вредните емисии от автомобилния поток край детската градина, да се увеличат зелените площи в града и да се създаде естествена бариера срещу безконтролното влизане през оградата на хора и кучета.
Акцията бе организирана по покана на ръководството и родителското настоятелство на детската градина. Тя бе по повод настъпването на пролетта и Седмицата на гората, а растенията бяха осигурени от Разсадника на община Добрич. По време на акцията за засаждане на храстите бяха обсъдени идеи и за други съвместни проекти на младежката организация на ПП ГЕРБ и детската градина.
През миналата пролет колективът на детската градина и родителите с помощта на спонсор засяха голяма част от дворното пространство с райграс. Със съдействието на бизнес център Добрич е оформена алея с билки. Благоустрояването на двора продължи и с монтиране на нови пейки и две нови пързалки по програмата за капиталови разходи на общината и на три съвременни съоръжения за игра и беседка по проект за публично-частно партньорство.
 


Сходни връзки

МГЕРБ ЗАСАДИ НАД 400 ХРАСТА В ДВОРА НА ЦДГ "СЛЪНЧИЦЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди