изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:52 EEST
СДРУЖЕНИЕ "НАДЕЖДА" ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТТА СИ    
ОбществоПредстои извънредно общо събрание на организацията за обновяване състава на Управителния съвет

Дейността през 2008 г. е отчетена на провелото се в петък общо събрание на сдружение на инвалидите "Надежда" в Добрич. Присъствали са около 40 души, каза за НДТ председателят Олег Темелков. Равносметката показва, че за организацията миналата година е била динамична и изпълнена с мероприятия. Членове на сдружението са участвали в редица семинари и обучения като, например, "Съюзът на инвалидите в България - модерна европейска организация - коректив и партньор на местната администрация". Организацията се е включила също така в проект на Българската асоциация за личностна алтернатива, става ясно от доклада на Олег Темелков. Заедно с Областния съюз на инвалидите сдружение "Надежда" е участвало в проекта "Спортни мероприятия на хора с увреждания", финансиран от община Добрич. По повод Деня на инвалидите 3 декември е открит Център за рехабилитация на хора с увреждания на опорно-двигателния апарат. Отчетено бе също, че кардиологът д-р Матева извършва безплатни прегледи на членове на организацията. Отбелязани са различни празници, организирана е и екскурзия до Кръстова гора. По повод Коледа и Нова година социално слаби и тежко болни членове на "Надежда" са получили торбички, осигурени от община Добрич, Ротари клуб, Лайънс клуб и нотариус Юлиян Димитров. В края на своя доклад председателят Олег Темелков отправи благодарност към всички институции, организации и фирми, които са подпомогнали дейността на сдружение на инвалидите "Надежда" през 2008 г.
Предстои провеждане, вероятно през юни, на извънредно общо събрание на организацията. Не него ще бъде обновен съставът на Управителния съвет.
 


Сходни връзки

СДРУЖЕНИЕ "НАДЕЖДА" ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди