изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:54 EEST
ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ - "ПОЧЕТЕН РОМСКИ МИНИСТЪР"    
ЛюбопитноТимът на Гацо Бацов подсилва вратаря си с каса бира и стек цигари

За поредна година жителите на небезизвестната ромска махала в Каварна - "Бевърли Хилс" лъскат квартала и се готвят за предстоящия международен празник на ромите 8 април. От свой доверен човек НДТ научи, че тази година купонът ще се вихри с пълна сила, като освен много музика, смях и танци ще се състои историческа футболна среща между тимовете на медиите и ромската махала. Мениджър на отбора на "Бевърли Хилс" ще е кметът на махалата Мартин Башев, а негов капитан - Гацо Бацов. Острието на атаката на ромския отбор е неговото чуждестранно попълнение - Кофе Бабоне, който ще разчита помощ в играта да му оказват двамата полузащитници самият Гацо Бацов и рок-кметът на Каварна Цонко Цонев. На врата на тима ще застане единствения по рода си у нас почетен мангал Андрей Слабаков. И за да са сигурни в реакциите му и за това, че ще опази вратата си суха от нападенията на сборния отбор на журналистите от Варна и Добрич, ромите ще подсигурят за подсилването му до една от страничните греди на вратата каса бира и стек цигари. Срещу ромския тим на стадион "Калиакра" в Каварна ще се изправи сборният отбор на журналисти от добрички и варненски медии, а съдийството е поверено в ръцете на строгият, но справедлив съдник в българския футбол Димо Момиров. За здравето на играчите по време на срещата ще се грижи д-р Здравко Георгиев. Сблъсъкът е насрочен за 14 часа навръх международния празник на ромите - 8 април.
Купонът обаче ще започне още от сутринта като на сцената в първата вълна водещи ще излязат Марта Вачкова, Влади Въргала и Кофе Бабоне. След тях купонът ще продължат Краси Радков и Виктор Калев. Настроението на цигани и гости ще повдигат със своите изпълнения виртуозът на кавала Иво Папазов -Ибряма, както и любимката Бони и оркестър "Тракия". От свои източници НДТ научи още, че кметълът Цонко Цонев е подготвил специална изненада на жителите на "Бевърли Хилз" - във формат риалити шоу, но го пази в строга тайна. По традиция и тази година ще бъде връчена и почетна грамота. Ромският кмет Мартин Башев разкри, че отличеният тази година ще е просветния министър Даниел Вълчев, който обещал лично да дойде и си получи грамотата за "Почетен ромски министър".
 


Сходни връзки

ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ - "ПОЧЕТЕН РОМСКИ МИНИСТЪР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди