изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:48 EET
"БСП ВСЕ ОЩЕ СМЯТА ДОБРУДЖА ЗА ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"    
Общество Така мислят жителите на Добрич. НДТ попита жители на града как ще коментират факта, че Добрич не получи нито лев от 150-те милиона бюджетен излишък? Справедливо ли е това и има ли нужда градът ни от средства?


Станиела ДИМИТРОВА, медицински работник: "Би трябвало да има пари и за Добрич. Нуждите на града ни са големи, още повече се говори, че е един от застрашените от кризата в страната. Трябва и за нас да има някакви средства".
Тинка ЖЕЛЕВА, безработна: "Добрич има нужда от средства. Не е справедливо и смятам, че би трябвало да се отпуснат и за нас някакви пари, след като има за другите общини. Аз вече втори месец съм безработна".
Стефка ПОПОВА, пенсионер: "Добрич е центърът на житницата на България и има нужда от специални грижи. Правителството обаче не полага достатъчно грижи за нашия край и все още Добруджа се смята за дълбока провинция".
Борислав БОРИСОВ, бизнесмен: "Трябва да има средства и за Добрич. След като има обща вода и всички я плащаме... Добрич има нужда от много пари, които да се вложат за полезни за хората неща - например камери по улиците и училищата".
Трайко ТРАЙКОВ, работещ: "Да паднат БСП. Добрич има нужда от много средства, защото има не дупки, а ями. Парите могат да бъдат вложени в образование, здравеопазване, ВиК мрежа и канализация".

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ "ГЕРБ" - ДОБРИЧ

На България са нужни промяна и ново правителство

ПИСМО НА КМЕТА НА ДОБРИЧ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ

УПРАВНИЦИТЕ НИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ПРИЕТИ В ДОБРИЧ


 

 


Сходни връзки

"БСП ВСЕ ОЩЕ СМЯТА ДОБРУДЖА ЗА ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди