изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:14 EEST
РЗС: Румен Петков е най-яркият представител на мафията в българската политика    
Политика
Румен Петков е най-яркият представител на мафията в българската политика, заявяват в декларация от „Ред, законност и справедливост”. Политическият съвет на партия „Ред, законност и справедливост” остро възразява срещу некоректния тон, манипулативните внушения и явните обиди, отправени от БСП-депутата Румен Петков в публикувано с него интервю в електронния сайт „Всеки ден”, срещу лидера на РЗС Яне Янев.


Упълномощени сме да заявим, че Румен Петков е един от най-ретроградните политици на България, трайно обвързан с мафията и българския ъндърграунд. Той е най-тежко провалилият се вътрешен министър на прехода, който съсипа с непрофесионализъм и арогантност МВР и така даде шанс на престъпността. Това е министърът на БСП, който вместо да лови бандитите, правеше тайни срещи с тях, а сред престъпниците един от прякорите му беше „запалката”.

За партия РЗС е недопустимо точно този компрометиран представител на БСП да манипулира обществото и да дава оценки срещу една чиста, общонародна кауза, за която се бори депутатът Яне Янев и ръководството на РЗС.
Неморално е политикът, който беше най-големият противник и саботираше създаването на ДАНС, сега да търси скрити и съмнителни връзки между институцията и антикорупционните действия на РЗС. Нашата партия работи открито и прозрачно с Агенцията, защото сме убедени, че там е мястото, където трябва да попада за разследване всеки сигнал за престъпления, корупция и мафиотски обвързаности. Ние, за разлика от Румен Петков, не желаем да рушим и да дискредитираме институциите, в т.ч. и ДАНС, а да ги реформираме.

Смятаме, че злостните атаки срещу нашата партия са следствие от приключилия само преди дни Трети конгрес на РЗС. Румен Петков най-вероятно се е засегнал от програмното слово на Яне Янев и заявката за борба с политическата мафия и олигархията. Отстраненият за връзки с мафията няма място в политиката, а още по-малко има моралното право да коментира нашия нов консервативен политически проект за България.

РЗС категорично заявява, че бившият вътрешен министър е проблем не само на своята партия, а за държавата. Румен Петков е най-яркият представител на мафията в българската политика. Затова той трябва да бъде сред първите лица, който да попаднат в следствените арести, след като в страната се установи ред и законност.
Наш съдник не може да бъде политически потомък на Андрей Луканов, а само българското общество, заявяват от РЗС. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

РЗС: Румен Петков е най-яркият представител на мафията в българската политика | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди