изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:04 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" РАЗДАДЕ 145 ПОДАРЪКА    
НовиниОт пресцентъра на "Е.ОН България" съобщиха, че компанията е зарадвала 145 свои клиенти по случай Международния ден на потребителя, който се отбелязва всяка година на 15 март.

От дружеството припомнят, че във връзка с него компанията организира две инициативи за клиентите, които се проведоха в периода 16.03 - 25.03. В рамките на проявата всички битови клиенти, заплатили навреме своите сметки за електроенергия през последните шест месеца, автоматично участваха в томболата "Лоялни клиенти".
Първите 100 печеливши бяха изтеглени на 13 март и получиха комплект раница, тениска и чаша, като наградите бяха разпределени между деветте области, обслужвани от "Е.ОН България", допълват от компанията
Втората инициатива на дружеството бе адресирана към всички битови клиенти, които откликнаха на призива да актуализират в периода 16.03 - 20.03 своите данни в Центровете за обслужване на клиенти. Всеки ден, в рамките на този период, по един клиент от деветте области имаше късмета да спечели комплект тениска и шапка. Актуализирането на клиентската база данни дава възможност за по-добра комуникация и по-коректно отношение между клиентите и компанията, заявяват от фирмата.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" РАЗДАДЕ 145 ПОДАРЪКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди