изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:59 EEST
СПИПАХА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ ДА КРАДАТ    
Ред и сигурностДвама криминално проявени мъже - Н. В. /32/ от с. Божурово  и М. А. /34/ от с. Воднянци, са задържани за кражба, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 6 април на тел. 166 в Първо РПУ е получен сигнал за това, че две неизвестни лица са извършили кражба на хранителни продукти от магазин, намиращ се в ЖК “Дружба”. След проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, авторите на престъплението Н. В. и М. А. са установени.
Н. В. е осъждан няколко пъти. От Районния съд в Добрич през 2004 г. му е наложена 1 година ефективна присъда за извършена взломна кражба, през 2003 г. - 6 месеца ефективна присъда за грабеж и през 1999 г. - условна присъда от 1 година за кражба. На М. А. Добричкият районен съд през 2001 г. е наложил  5 години и 6 месеца ефективна присъда за извършена кражба.
Крадците са задържани с постановление на Добричка районна прокуратура за 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство. НДТ
 


Сходни връзки

СПИПАХА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ ДА КРАДАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди