изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:19 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ФАЛШИВИ БАНКНОТИ ОТ ПО 50 000 РАЗВАЛЯТ НА ДРЕБНО В СЕЛА    
ЛюбопитноТри фалшиви банкноти от по 50 хил. лв. пробутали неизвестни в ресторант и два магазина за хранителни стоки в добричките села Бенковски и Владимирово, съобщиха вчера от РДВР. Измамниците влезли в обектите и помолили да им развалят на по-дребни банкнотите от по 50 хил. лв. Тримата, които все още се издирват, били на възраст между 20 и 25 години. Въпреки настойчивите питания на журналисти, по време на брифинга в полицията, говорителят на дирекцията не пожела да уточни как могат да се разпознаят ментата.

ЛЕБЕДОВАТА ПЕСЕН НА ЧУЧУЛИГИТЕ НИ СТРУВА... 280 МЛН. ЛВ.

Щети за 280 млн. лв. са нанесени при отстрелването от италианци на чучулиги в Добричко през миналата година, съобщи вчера директорът на Окръжната следствена служба в Добрич Драгостин Байчев. Такова било заключението на експертиза, извършена от Националното управление на горите и Лесотехническия университет в София. Вече са разпитани всички свидетели, каза още Байчев. Предстои работа с три лица, срещу които се води следствие.
НДТ - 12 април 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ФАЛШИВИ БАНКНОТИ ОТ ПО 50 000 РАЗВАЛЯТ НА ДРЕБНО В СЕЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди