изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:37 EET
ХОРОСКОП ЗА 10 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 АПРИЛ

ОВЕН - Ще се съсредоточите върху нова задача или друга интересуваща ви заетост, с която да подобрите бита на семейството си. Други ще се съсредоточат върху изпълнението на поръчка.

ТЕЛЕЦ - От свой ъгъл ще погледнете на нещата и ще работите върху делата си, водени от чувство за независимост и свобода в действията. Всичко това е чудесно, стига да сте полезни на другите.

БЛИЗНАЦИ - Важни срещи и споразумения ще направят деня специален за някои от вас. Коректните ви и дружески взаимоотношения ще насочат мислите ви в една посока и заедно ще пристъпите към действия.

РАК - С професионален поглед към задачите, стоящи на дневен ред, ще приобщите към тях и хората, имащи интерес делата ви да вървят добре. Включването им е стратегически ход.

ЛЪВ - Не изоставяйте с решаването на проблемите си, за да не се затрудните на по-късен етап. Някои от тях са от емоционален характер и затрудняват нормалното общуване, което пречи на всички.

ДЕВА - Наред с работата си ще се вълнувате и от другите събития около вас. Сътрудничество, изградено върху взаимни интереси ще постави началото си и ще ви обнадежди за делата ви.

ВЕЗНИ - Възможни са затруднения от техническо, правно или друго естество, които ще ви провокират да се откажете от намеренията си. От вас зависи да продължите, но направите ли го, ще останете доволни.

СКОРПИОН - Ще отделите голяма част от времето си на въпроси, имащи пряко отношение към вас самите. Измежду тях са професионалните и бизнес-проблеми, които в последно време сякаш никнат от нищото.

СТРЕЛЕЦ - Станете по-общителни, защото дистанцията, която сами си налагате не е полезна за вас. Изпускате добри възможности, в желанието да си спестите излишни главоболия.

КОЗИРОГ - В деловата си работа ще се срещнете с подходящите хора и ще установите ползотворно за бизнеса ви сътрудничество. Погрижете се своевременно за физическата си кондиция.

ВОДОЛЕЙ - Днес ще ви занимават доста делови задачи, свързани с конкретни финансови въпроси. Няма да ви е лесно и на моменти са възможни колебания, но въобще не унивайте, няма смисъл.

РИБИ - С упоритост и желание ще продължите, преодолявайки всички трудности. Устойчиви сте на провокации. Енергия ще получавате от хората, които обичате, бъдете по-често с тях.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди