изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:40 EEST
Янев: Станишев става адвокат на мафията    
ПолитикаИзумен съм от изказването на премиера, което е изцяло в стил „Румен Петков”. С подобен род твърдения Станишев е на път от говорител на най-корумпираното правителство в историята на България да се превърне в адвокат на мафията. Това заявява лидерът на РЗС Яне Янев по повод думите на премиера, че Янев се изявява като говорител на прокуратурата, „много често приказва без достатъчно факти и хвърля бомби в публичното пространство” и „получава привилегирована информация”.

"Искрено съм впечатлен от начина, по който се променя мнението на г-н Станишев както за мен лично, така и за РЗС. Само преди няколко седмици по повод ареста на кмета на община Гърмен премиерът считаше, че аз си играя с кибрит. Сега, по повод предстоящи процесуално-следствени действия по аферата „Мургина” кибритените клечки се превърнаха в бомби", посочва Янев.
Според него в лицето на една опозиционна сила, каквато е РЗС, прокуратурата и правораздавателните органи най-после чувстват нужната им политическа подкрепа, която толкова много им липсваше от страна на самите управляващи. Това е факт, който сигурно буди основателни тревоги у премиера, комуто предстои скоро да мине в опозиция, а най-близкият му кръг от сподвижници да стане клиент на съдебните власти, смята Янев.
"Всъщност аз не съм говорител на прокуратурата, а на милионите български данъкоплатци, жертва на данъчни измами, злоупотреби с еврофондове и паневропейски схеми на митническа контрабанда, дирижирани от средите на БСП", категоричен е лидерът на РЗС.  За пореден път каня премиера Станишев на публичен дебат, но очевидно той предпочита удобни политически постановки, защото се страхува от истинска, нережисирана полемика, допълва той.  /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Янев: Станишев става адвокат на мафията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди