изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:30 EEST
Търсят Каратиста и Бенабола за стрелбата във В.Търново    
Ред и сигурност
Установена е самоличността на двамата мъже, които преди вечер стреляха във Велико Търново по криминално проявения Айдън Юсеинов, предаде БНР. Полицията издирва 39-годишния Костадин Ангелов-Каратиста и 27-годишния Радослав Радев с прякор Бенабола.


Пострадалият Айдън, който е в болница без опасност за живота, е с богато криминално досие и висящи дела за грабежи, изнасилвания и рекет. За криминални прояви са регистрирани и издирваните. Заради раняването на Юсеинов и укриването на похитителя с прякор Каратиста Великотърновският окръжен съд отложи насроченото наказателно дело за рекет срещу двамата. Според една от версиите, по които работи полицията, конфликти по това дело са причина за стрелбата.
Стрелбата срещу Юсеинов стана около 21 часа в четвъртък на ул. „Васил Левски” в района на музикално-драматичен театър „Константин Кисимов”. Малко по-късно пред сградата на Районното управление на МВР спрял джип "Порше Кайен", от който излязъл 38-годишният Айдън Юсменов, като заявил пред дежурните полицаи, че минути по-рано пред бар "Джеронимо" бил прострелян в корема от двама души. Простреляният е с постоянен адрес в София, но живеел в старата столица.
Юсменов е опериран в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов” във Велико Търново. Куршумите са засегнали на 12 места червата на простреляния, съобщи управителят на болницата д-р Даниел Илиев, но допълни, че няма опасност за живота му.  dir.bg
 


Сходни връзки

Търсят Каратиста и Бенабола за стрелбата във В.Търново | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди