изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:40 EEST
ЕМАНОЕЛА ЯНКОВА – НАЙ-БЪРЗАТА БЪЛГАРКА НА 21 КИЛОМЕТРА    
Новини Еманоела Янкова стана шампионка на България в полумаратона на 21 км. Това стана на държавния шампионат в Пловдив.

В тази тежка дисциплина състезателката на “Добруджа 99” достига за първи път до златния медал при жените. Досега тя е финиширала първа само при девойките, показва статистиката. Еми е повела колоната още на старта в Града на Тепетата и до края на шампионата само е увеличавала аванса си. На финала е спряла хронометъра на 1 час и 26 минути. Сребърната медалистка завърши на три минути след нея. Мариета Събева от “Добруджа 99” се класира шеста в същата дисциплина.

В същото време три състезателки на добричкия клуб се включиха в кросове в събота в Севлиево и в неделя в Дряново. В първия ден Радосвета Симеонова и Ася Евтимова заеха четвърти места на 1500 метра, съответно при девойките младша възраст и при 16-годишните. Илияна Диянова завърши осма при 13-годишните. По-успешно се оказа състезанието и за трите в неделя. Радосвета се окичи със сребро, Ася взе бронз, а Илияна приключи шеста.

НДТ

 


Сходни връзки

ЕМАНОЕЛА ЯНКОВА – НАЙ-БЪРЗАТА БЪЛГАРКА НА 21 КИЛОМЕТРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди