изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:04 EEST
10 ДУШИ СЕ ВКЛЮЧИХА В АКЦИЯТА "ЗАПАЛИ СВЕЩИЧКА - ДАРИ ЖИВОТ"    
ОбществоСтудент от Висше училище Международен колеж дари кръв по свое желание

За поредна година на Цветница - по инициатива на Областния съвет на БЧК в Добрич, съвместно с Кръвния център от добричката болница, бе организирана и проведена акция за кръводаряване. Тя протече от 8.30 до 12.30 ч. в храм "Света Троица" в града, където екипи от Кръвния център посрещаха желащите да дарят живот. Членове на младежкия Червен кръст пък раздаваха листовки и агитираха добричлии, дошли да запалят свещичка и да отнесат в домовете си от осветената върба за празника, да се включат в акцията. Мотото, под което протече набирането на кръв бе "Запали свещичка - дари живот".
Като успешна отчете тази година кампанията д-р Минкова, ръководител на екипа, дежурил в храма. Тя съобщи, че в нея са се включили 10 души, което сравнено с миналата и по-миналата година е повече, допълни лекарката. "Определено много добро впечатление ни направи студент от Висшето училище Международен колеж в града, който дойде и поиска сам, по собствено желание да дари кръв, като заяви, че му е за пръв път. Останалите, които се включиха в акцията, са познати кръводарители" - каза д-р Минкова.
 


Сходни връзки

10 ДУШИ СЕ ВКЛЮЧИХА В АКЦИЯТА "ЗАПАЛИ СВЕЩИЧКА - ДАРИ ЖИВОТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди