изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:34 EEST
РАЗРЕШЕНИЕ ЗА 7 ГАРАЖА ИМА ДО БЛОК "ДОБРИЧ"    
НовиниВ редакцията на НДТ постъпи запитване от наши читатели относно изграждащите се гаражи до блок "Добрич" по ул. "Даскал Д. Попов".

 Те ни помолиха за съдействие, за да се разбере кой и на какво основание строи гаражите между блоковете по ул. "Даскал Д. Попов" и "Захари Стоянов". Читателите ни питат колко гаража е разрешено да бъдат построени и на какво основание ги продават. Собствениците на апартаменти в блока считат, че гаражите са много близо до другите гаражи.
НДТ се обърна за отговор към пресслужбата на община Добрич. Отговорът оттам е, че в района на блок "Добрич" по улица "'Даскал Д.Попов" в момента се изграждат  7 броя гаражи от инвеститор, който е закупил терена, след проведен общински търг. Гаражите са разположени до блок "Добрич" и са в съответствие с действащия ПУП - ПРЗ на централна градска част. Тези гаражи са на необходимото отстояние от жилищния блок, уверяват още от кметството.
 


Сходни връзки

РАЗРЕШЕНИЕ ЗА 7 ГАРАЖА ИМА ДО БЛОК "ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди