изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:57 EEST
Станимир Илчев: Мажоритарният елемент е мажоритарен трик    
ПарламентСофия. Депутатът от НДСВ Станимир Илчев определи предлагания мажоритарен елемент като мажоритарен елементарен трик. Това стана в рамките на дискусиите по промените в закона за избор на народни представители, предаде репортер на Агенция „Фокус”. По думите на Илчев предлаганият мажоритарен елемент не е мажоритарен по редица причини. Според депутата се предлага „мажоритарен елементарен трик за гласуване в момента и вероятно номерът ще мине”.


Илчев заяви, че се предлага един модел, за който вече много от депутатите са се изказали, че е като прах в очите на хората.
Станимир Илчев заяви, че е доволен от днешните дебати, тъй като се е случило точно това, което е очаквал. Така например, той е очаквал депутатите от „Атака” да се измъкнат в края на днешното заседание, за да може БСП и ДПС да постигнат по-добри резултати при гласуването на законопроекта.
Депутатът от ОДС Мартин Димитров заяви: „Това правителство се провали”. „Вашето управление е пагубно за България и е хубаво задължително да отидете в опозиция”, каза той. По думите му с предлаганите проектопредложения се търси служебна победа в изборите.
Иван Сотиров от ОДС пък заяви: „Срамното в този парламент е това, което прозира в целия дебат”. По думите му днешният дебат е спорът между премиера, БСП и ДПС от една страна и президента от друга. „Това е грозен политически фарс. Вие деморализирате българския парламент и българската политика”, заяви Сотиров
 


Сходни връзки

Станимир Илчев: Мажоритарният елемент е мажоритарен трик | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди