изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:26 EET
Одобриха критериите за започване на номинациите за депутати от 41-ото НС на ГЕРБ    
ПолитикаСофия. На заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ окончателно са одобрени критериите за започване на номинациите за депутати от 41-ото Народно събрание, каза на пресконференция председателят на партията Цветан Цветанов, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

Очаква се до дни да започнат процедурите по провеждането на общински събрания, на които ще бъдат направени номинациите за кандидати за депутати. След това ще бъде направено заседание на областно ниво, на което ще бъдат обсъдени всички постъпили номинации от общинските структури. Тогава областното ръководство ще проведе процедура за провеждането на събрание, което да бъдат потвърдени съответните номинации. ГЕРБ ще бъде първата, която ще въведе бюлетина, с което всеки ще може да направи своето одобрение за номинациите в областта и всеки ще има право да гласува толкова пъти, колкото е броят на листата в даденото населено място, умножено по две, обясни процедурата Цветанов. „Ако хипотетично в една област има десет мандата на депутати, те ще бъдат 20 и 20 пъти ще могат да гласуват в тази интегрална бюлетина, която ще представят за избор”, каза още той.
Галина ДИМОВА
 


Сходни връзки

Одобриха критериите за започване на номинациите за депутати от 41-ото НС на ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди