изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:09 EEST
21-годишен мъж е починал след като е бил прострелян в Старозагорско    
Ред и сигурност Стара Загора. 21-годишен мъж е починал след като е бил прострелян в Старозагорско, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Стара Загора. Вчера в 6.15 часа в Районно управление на МВР - Чирпан е получено съобщение от 42-годишния И.А. и 25-годишния Г.И., за това че около 2.00 ч. на същата дата заедно с 21-годишния С.И., и тримата от село Свобода, са извършили опит за кражба на гориво, акумулатор и други вещи от кариерата в село Винарово, община Чирпан.

По време на опита за кражба са били забелязани от пазача на обекта, при което тримата мъже са го нападнали. Според думите на И.А. и Г.И., единият от тях е бил въоръжен с щанга, а другия с газов пистолет. Пазачът – 63-годишен мъж от село Винарово, за да се спаси от нападението, извадил оръжие и произвел изстрел във въздуха. След като И.А., Г.И. и С.И. избягали на разстояние около 50-60 метра, Г.И. възпроизвел изстрел с газовия пистолет по посока на пазача, който пък стрелял по посока на чутия изстрел. И.А. и Г.И. констатирали, че С.И. е прострелян в областта на челото и разчитайки, че само е ранен го отнесли на около 200 метра от кариерата, където след по-обстоен оглед установили, че е починал и след като изоставили трупа му, се укрили. След няколко часа И.А. и Г.И. решили да съобщят в полицията за инцидента, в резултат, на което сформираната и изпратена на местопроизшествието следствено-оперативна група е открила трупа на Г.И. и е извършен щателен оглед. И.А., Г.И. и пазачът на обекта са задържани. Установено е, че пазачът на кариерата е произвел изстрелите със законно притежаван пистолет “ТТ”, 7.62 мм.
Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Чирпан.

focus-news.net

 


Сходни връзки

21-годишен мъж е починал след като е бил прострелян в Старозагорско | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди