изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:17 EEST
БАНДИТИ ОТНОВО ГРАБЯТ В С. ОРЛЯК    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич и регистрирано едно криминално престъпление.  

 

^На 13 април 2009 г. в РУ на МВР Тервел е получено съобщение за разбит магазин в с.Орляк, община Тервел. От пристигналата на местопроизшествието оперативно-следствена група е установено, че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в обекта и е извършил кражба на монети на обща стойност около 20 лева. Работи се в условията на досъдебно производство.

През денонощието  на територията на област Добрич са регистрирани три пътно – транспортни произшествия, с 1 ранен гражданин.

^ На 13 април 2009 г. в 00,50 часа е възникнало пътно-транспортно произшествие на пътя с.Българево – гр.Каварна, при което лек автомобил “БМВ-520”, с добричка регистрация, управляван от Д.Ц. /42 г./, губи контрол над автомобила и се блъска в крайпътно дърво. От настъпилия пътен инцидент по автомобила са нанесени значителни материални щети, а водачът е настанен за наблюдение в МБАЛ гр.Каварна, без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от полицейски екип на РУ на МВР Каварна. На Д.Ц. е взета кръвна проба по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

Служителите на звено “Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР Добрич са участвали в гасенето на един пожар на територията на областния град, с нанесени материални щети.

На 14 април 2009 г. в 00,08 часа в звено “Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР Добрич е постъпил сигнал за възникнал пожар в лек автомобил “Ланчия Делта”, с добричка регистрация, в с.Карапелит, община Добричка. В гасителните действия са участвали служители на звено “ПБС” Добрич. Огънят е унищожил целият автомобил. Причина за възникването на пожара е късо съединение в ел.инсталацията.

14 април 2009г.                                                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 

БАНДИТИ ПАЛЯТ И ОБИРАТ В ОРЛЯК

25-ГОДИШЕН БЕРЕ ДУША СЛЕД НАРЪГВАНИЯ, ПОЛИЦИЯТА МЪЛЧИ

МАСОВ БОЙ ЗАРАДИ СПОР КОЙ ДА ПЛАТИ СМЕТКАТА

 


Сходни връзки

БАНДИТИ ОТНОВО ГРАБЯТ В С. ОРЛЯК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 6.16 секунди