изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:15 EEST
СТРОИТЕЛНАТА ГИМНАЗИЯ ЧЕСТВА 50 ГОДИНИ    
Образование

С поредица от прояви се отбелязва 50-ата годишнина от създаването на Професионалната гимназия по строителство и архитектура "Пеньо Пенев" в Добрич. Миналия месец е проведен благотворителен бал, събраните средства от който ще бъдат използвани за подпомагане на възпитаници на училището, каза за НДТ директорът Йордан Йорданов.



 Гимназията отбелязва своя патронен празник на 24 април, като по този повод и във връзка с юбилея, утре в галерията ще се открие фотоизложба.
185 ученици има в момента ПГСА "П. Пенев". Те се обучават в три специалности: "Строителство и архитектура", "Проектиране и производство на вътрешно обзавеждане" и "Елинсталации в сгради". Част от възпитаниците на училището са от близките села. Гимназията си сътрудничи много добре с редица строителни фирми и по линия на това партньорство се осигуряват безплатни карти за пътуване и стипендии, подчерта директорът Йордан Йорданов.

 


Сходни връзки

СТРОИТЕЛНАТА ГИМНАЗИЯ ЧЕСТВА 50 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди