изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:36 EET
Още двама от делото на Гербера в неизвестност    
Новини
Втори месец ВКС мълчи по жалбите на осъдените за менте горивата. Не един, а трима от осъдените по делото за менте-горивата са потънали в неизвестност, като в момента са обявени за издирване в цялата страна.


Освен бившия общински съветнки от “Северна лига“ Цветан Стефанов-Гербера, в нелегалност са преминали и бизнесмените Юлиян Симеонов от Русе и Никола Куртев от Бургас, пише вестник "Утро".
Самият общински съветник Цветан Стефанов - с прозвището Гербера, също е обявен за местно и общодържавно издирване, заради влязла в сила ефективна присъда - 4 години затвор.
Той и още четирима души бяха осъдени за участие в престъпна схема, чрез която през 2004 година от Бургас е товарено специално гориво за изгаряне в котли, като е обявявано, че ще се бункерова и изнесе с кораби в чужбина, а всъщност е носено с цистерна до Русе и продавано по бензиностанциите като редовен дизел. Така е нанесена щета на държавата за 225 277 лева.  DIR.BG
 


Сходни връзки

Още двама от делото на Гербера в неизвестност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди