изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:05 EEST
Борисов: Ще гоня Станишев и Доган до затвора    
Новини Доган и Станишев си играят с моя живот, заяви столичният кмет Бойко Борисов по повод създадената днес анкетна комисия в парламента, която да изясни верни ли са твърденията на сръбския наркотрафикант Сретан Йосич, че той го е покровителствал. По думите на Борисов това е пряк опит да се посегне на живота му, цитира го Фокус. По думите му има два варианта за развитие на събитията – "в единия целта е да се изострят сетивата на престъпника, знаейки кой е прекият виновник за неговото залавяне, а в другия – да се прикрият действията на някой друг, обвинявайки Сретен Йосич".


„Станишев и Доган преминаха границата. Чрез партиите си те се опитват да ме атакуват лично. След днешния случай ще ги преследвам докрай. Докрай ще ги преследвам – до затвора”, закани се още лидерът на ГЕРБ.
Според него създаването на анкетната комисия е срам за правителството, за институцията парламент и за цяла България.
Борисов каза още, че и специалните служби, и ДАНС и МВР са определили акцията по залавянето на Сретен Йосич и неговото екстрадиране за брилянтна. Според него, навсякъде по света с тежките престъпления се занимават институции, а не отделни личности, за да не стават те мишена за отмъщение.
По-рано днес от Столична община съобщиха, че от ДАНС са изпратили отговор на писмото на Борисов, с което той настоя да проверят твърденията на Сретен Йосич. От агенцията не са установили да има връзка между двамата. Вчера такъв отговор дадоха и от МВР, а преди дни същото направи и Националната разузнавателна служба. dir.bg

Парламентарна анкетна комисия ще изяснява престоя на Сретен Йосич в България

 


Сходни връзки

Борисов: Ще гоня Станишев и Доган до затвора | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Борисов: Ще гоня Станишев и Доган до затвора
Автор: Anonymous да 2009-04-16 @ 07:58 EEST
браво бате Бойко ще те видим какви ще ги вършиш след изборите. Виж си първо хората например общинските съветници от Добрич държат се като онбашии в града събарят сгради и всичко което им пречи. Ами хайде ела и кажи правили са и това ли ще е начина ти на управление в държавата.
Борисов: Ще гоня Станишев и Доган до затвора
Автор: Anonymous да 2009-04-19 @ 21:43 EEST
като ги догониш до затвора-остани и ти там, че още преди да си взел властта си за там....



Борисов: Ще гоня Станишев и Доган до затвора
Автор: Anonymous да 2009-04-22 @ 13:54 EEST

Първо строяхме комунизама 45 год. и не можахме да го построим  все не ни достигаше някоя петилетка под мъдрото ръководство на партията, сега строим демокрацията вече 20год. но то се оказа че е дивокрация пак под мъдрото ръководство на партията БСП нищо че са тройна коолиция все са от държавна сигурност която малтретираше българския народ .А сега се появи един човек Бойко Борисов който с действията си показа доверие в българския народ, а кумонистите по всякакъв начин гледат да го дискредитират.БСП е прочетена книга видяхме кумонизама и социализама и техните социални програми с грижите им за народа , нека да видим и г-н генерала .Със сигурност ще бъде подобро за България и народа сегурен съм в това !Нека да гласуваме всички и да покажем червен картон на БСП и ДПС. Сега е времето да си помислим за да не съжеляваме после!

Борисов: Ще гоня Станишев и Доган до затвора
Автор: Anonymous да 2010-04-15 @ 11:10 EEST
Отдавна трябваше да забранят БКП-БСП със закон.
Борисов: Ще гоня Станишев и Доган до затвора
Автор: Anonymous да 2010-04-15 @ 19:04 EEST
 Гони ги, ама със сигурност няма да ги догониш,щото и ти си същия  дори по-некадърен и от тях,по-богат  от тях,а търсиш под вола теле! Докато има  Република България ще има и сто годишна партия,а не псевдодемократи и шменти капели,които искат но никога няма да могат да гасят, туй що не гасне, камо ли да забранят социална партия като БСП,вижте французите!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди