изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:00 EEST
ХОРОСКП ЗА 16 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКП ЗА 16 АПРИЛ

ОВЕН - Финансовата обезпеченост на мащабна задача ще ви мотивира да започнете работата си час по-скоро и то с желание. Ще дадете повече от себе си и ще повишите изискванията към екипа си.

ТЕЛЕЦ - Съзнателно се стремите към спокойствие, излишните спорове ви отегчават и създават главоболия. Ще се владеете и без да се поддавате на изкушения, ще се съсредоточите върху задачите.

БЛИЗНАЦИ - Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина.

РАК - На неудачите си погледнете от добрата им страна, със сигурност те ще ви направят по-силни, можещи и искащи. Към некоректните партньори бъдете внимателни и намерете верния тон към тях.

ЛЪВ - С поглед устремен напред, ще прилагате на дело онова, което ви привлича и прави по-информирани. Най-общо казано делата ви ще се подреждат благоприятно за вас.

ДЕВА - Във възможностите ви е да промените това, което ви пречи да се развивате. Направете го по-скоро, за да не се упреквате. Най-облагодетелствани ще са онези от вас, които говорят чужди езици.

ВЕЗНИ - Отговорно ще се отнесете към дейностите, чрез които можете да повишите финансите си. Същото сериозно поведение ще изисквате и от партньорите си. Търсете условия за реализация.

СКОРПИОН - С интелигентното си присъствие ще привличате интереса на хора, от чиито възможности ще съумеете да се възползвате. Имате енергия и амбиции, за това действайте бързо.

СТРЕЛЕЦ - Има с кого да споделите проблемите си и да намерите решението им, без да изпадате в крайности на духа. За да е по-спокоен деня ви, не се ангажирайте с много задачи, ако искате да ги приключите.

КОЗИРОГ - Ще ускорите развитията в делата си, като посветите времето си на самоподготовка и повишаване на квалификацията си. Възползвайте се от всичко, което би подобрило живота ви.

ВОДОЛЕЙ - При част от вас са възможни бюрократични спънки, които ще предизвикат недоволство и ще ви накарат да търсите по юридически път правата си. Имате шанс да спечелите.

РИБИ - Не се колебайте да защитите интересите си, ако считате, че сте ощетени от нещо днес. В състояние сте да провените обстоятелствата в живота си, но само някои ат тях.

 


Сходни връзки

ХОРОСКП ЗА 16 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди