изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:46 EET
Любимата на Боян напусна Music Idol    
ЛюбопитноПловдивчанката Соня Мембреньо не получи достатъчно голям зрителски вот след балканския концерт тази седмица и напусна Music Idol 3.

Тя загуби така наречената "война на гласовете", въпреки че получи по-висока оценка и комплименти от попфолк експерта в журито - Мария. Другите двама членове на журито Дони и Фънки не пожелаха да вземат страна в двубоя между Соня и Виктория.

Малко преди оповестяването на резултатите от гласуването тази седмица стана дума за отношенията между Соня и македонеца Боян Стойков от Битоля, който е считан за един от фаворитите тази година.

След като на балканския концерт Боян направи страхотно изпълнение на песента “Плава Циганко” в оригинал на сръбската звезда Миле Китич, най-развълнувана се оказа Соня Мембреньо, с която македонецът прекарва все повече време.

Според повечето от талантите между тях двамата се случва нещо повече от обикновено приятелство. В анкета, проведена на сайта на предаването, потребителите дадоха своите прогнози и категорично, с 40.95%, предположиха, че именно между тези двама кандидати има искра.

Астроложката Алена също предрече тази вероятност още като съставяше хороскопите на айдълите. В хороскопите и на Соня и на Боян тя написа, че има голяма вероятност да изпитат привличане един към друг и да се впуснат в любовна авантюра.

Номинирани след балканския концерт в понеделник бяха пет певици, като първа с най-висок зрителски вот измежду тях във вторник вечер се спаси Магдалена Джанаварова. След това от кръга на застрашените бяха изключени също Ели Раданова и Александра Жекова.

До последния кръг от елиминациите в сряда - "войната на гласовете" - остана само незрящата Виктория, чиято драма се обсъждаше в не едно предаване и сложи началото на кампания срещу домашното насилие. Двете със Соня представиха една и съща песен на ДесиСлава, но според журито изпълненията им са били доста различни.

Така накрая Соня Мембреньо се раздели със зрителите с баладата на любимата си певица Уитни Хюстън от филма "Бодигард". /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Любимата на Боян напусна Music Idol | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Любимата на Боян напусна Music Idol
Автор: Anonymous да 2009-04-16 @ 16:18 EEST
Жалко за такъв талант като Соня, нямам нищо против Виктория и нейната история всички ще и помогнем, но няма таланта, който има Соня.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди