изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:30 EEST
ПРЕДСТАВИХА "РАНЕНИ ПТИЦИ" ОТ КРИСТИНА КРАСЕН    
КултураКристина бе много добър приятел. Тя обичаше да изслушва другите, да им помага. Но не говореше за себе си и не се оплакваше. Това сподели Марина Константинова, която миналата вечер представи книгата "Ранени птици" от покойната писателка и журналистка  Кристина Красен.

Премиерата се състоя в библиотека "Дора Габе" в присъствието на близки и приятели на авторката, нейни колеги, почитатели на писаното слово. Творческият разговор бе допълнен от музиката на флейтистката Росица Бояджиева. Романът "Ранени птици" се появи на бял свят в навечерието на Възкресение Христово и е осъществен с финансовата подкрепа на арх. Емилия Добрева. В анотацията към книгата Марина Константинова пише: "Кристина бе скромен човек с богата душевност...Смисълът на живота, мисията, с която всеки човек идва на земята, делата му тук и дирята след него - това са нещата, конто вълнуваха Кристина и тя искаше да ги сподели с нас."
В книгата става дума за изключително актуалната в последно време тема за възпитанието на децата. "Ранени птици" разказва за един детски дом и за една жена, която помага на неговите обитатели. Рецептата, според авторката, е проста - децата да бъдат обичани.
Приятелите на Кристина Красен са твърдо решени със събраните средства от продажбата на тази книга, и с помощта на спонсори, да издадат поне още един неин ръкопис.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВИХА "РАНЕНИ ПТИЦИ" ОТ КРИСТИНА КРАСЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.31 секунди