изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:27 EEST
“ДОБРУДЖА СПЛЕНДИД” ЩЕ ГОНИ ДИВОТО, СЛЕД КАТО ИЗТЪРВА ПИТОМНОТО    
СпортХандбалистите на "Добруджа Сплендид" сами си усложниха задачата в полуфиналния плейоф с "Локомотив Металекс Билд", след като пропиляха преднина от 6 гола в първия мач между двата тима.

След равностойна първа част гостите от Добрич все пак се оттеглиха с гол аванс на почивката - 14:13. През второто полувреме добруджанци натрупаха аванс от 6 гола и явно в този момент решиха, че раздирания от проблеми тим на шампионите ще бъде лесно победен. Опитните железничари обаче обърнаха резултата в заключителните секунди и на свой ред дръпнаха с един гол. За радост на над 50 добричлии в залата, със сирената Светослав Божков вкара мача в продължения, изравнявайки за 26:26. В първите пет от допълнителните минути хандбалистите на "Добруджа Сплендид" не допуснаха гол и достигнаха до минимален аванс - 27:26. След това обаче последваха 4 безтоветни гола за "Локомотив Металекс Билд", за да се стигне в крайна сметка до 30:28 за варненци. Въпреки поражението агитката на Добруджа изпрати с аплодисменти свойте любимци.

Най-резултатни за добруджанци, с по 6 попадения, бяха Светослав Божков и Светлин Димитров. 5 гола отбеляза Светослав Недев, който се контузи и най-вероятно няма да участва в утрешния двубой.

Вторият мач от полуфиналната серия е в събота от 16 часа в Добрич, а при победа на жълто-зелените решителният трети мач ще бъде в морската столица. В другия полуфинал Шумен като домакин очаквано победи Осъм с 40:25. НДТ

 


Сходни връзки

“ДОБРУДЖА СПЛЕНДИД” ЩЕ ГОНИ ДИВОТО, СЛЕД КАТО ИЗТЪРВА ПИТОМНОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди