изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:58 EET
Бойко Борисов: Разпети петък ще е официален неработен ден, като ГЕРБ дойде на власт    
Новини

София. ГЕРБ дойде ли на власт, Разпети петък е официален неработен ден. Това каза пред Агенция „Фокус” лидерът на ПП ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов. Той посочи, че тогава вярващите са на най-строг пост. „Имаме 360 дни, в които да работим, а в този ден нека да не се работи”, категоричен бе Борисов.



„Това, което видях по църквите и манастирите снощи в Банкя и днес в Годеч и по телевизията, се вижда, че българинът е вярващ, почита си религията, а държавата не му осигурява възможност да го прави. Затова хората, трябва да знаят, че с идването на власт на ГЕРБ това ще стане”, подчерта Бойко Борисов.
Лидерът на ГЕРБ и председателят на партията Цветан Цветанов присъстваха на тържественото откриване на възстановения храм „Св. Димитър Солунски Чудотворец” в Годеч. Той каза още, че храмът „Св. Димитър Солунски Чудотворец” в Годеч, който е бил порутен, вече е изцяло възстановен.
„За Великден събрахме пари и направихме едно добро дело”, посочи Борисов.
Борисов каза още, че храмът е изцяло осветен през нощта, с нови куполи и камбанарии, както и с подобаващо за православната традиция изографисване. По време на тържествената служба във възстановения храм Негово Преосвещенство Велички епископ Сионий, ректор на Софийската духовна семинария „Св. Иван Рилски” отправи благослов за здравето на цялото население на община Годеч.
Инициативата е на общинската организация на ПП ГЕРБ и председателя на партията Цветан Цветанов.
Десислава АНТОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Разпети петък ще е официален неработен ден, като ГЕРБ дойде на власт | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди