изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:59 EEST
Търсят ”къртици” в МВР    
Новини
Стотици полицаи са на крак и участват в издирването на 64-годишния Вене Сотиров. Бизнесменът беше отвлечен миналия четвъртък вечерта пред дома му в столичния квартал “Сухата река“. Откуп все още не е поискан.


Особено зорко се дебне за къртица в самото МВР, пише в. “Стандарт“, цитиран от БГНЕС. С особено внимание се проверяват полицаите, които се движат с бели служебни опели. Тази заповед била издадена, след като три деца станали неволни свидетели на похищението. Те видели как маскирани униформени с автомати излезли от полицейски автомобил и след кратко сбиване отвлекли бизнесмена. Мобилизирани са както служителите на МВР, така и тези на ДАНС и прокуратурата. По думите на следователи вече са проверени за алиби много униформени.
“Вече сме сигурни, че има "къртица" сред нас и повечето хора са много мнителни. След случая със Сотиров почти не си говорим“, споделят полицаи пред вестника.
Граничарите също са мобилизирани. Освен митничари и проверяващи на пунктовете са изпратени допълнителни екипи от четирима човека. Те имали задачата да не пускат подозрителни автомобили извън страната, без да проверят обстойно багажниците и документите на пътниците.
На всички джипове БМВ Х5 от марката БМВ се записват номерата, както и личните данни на пътуващите в автомобила. След като се появиха подозрения, че организирана банда от Вакарел стои зад отвличането на Сотиров, градчето също пропищя от полицейски проверки. Агенти на МВР и ДАНС претърсиха вчера редица къщи.
В целия град е плъзнала полиция, обикалят по къщите, записват ни номерата на колите. Поне пък сме спокойни, че нищо няма да ни се случи, коментират местните хора. Претърсването и разпитите ще продължат и в околностите на Вакарел, категорични са полицаите. dir.bg
 


Сходни връзки

Търсят ”къртици” в МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди