изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:44 EEST
ГЕРБ предлага доживотна присъда за отвличане с цел откуп    
Политика

Доживотна присъда за отвличане с цел откуп ще предложи ГЕРБ, когато дойде на власт, съобщи столичният кмет и неформален лидер на партията Бойко Борисов. Той подчерта, че на службите трябва да се дадат пълни права за работа при случаите с отвличания, както и да им се разреши незабавно използването на Специални разузнавателни средства.

 



Партия ГЕРБ ще помогне на службите и съда за бързо разкриване на случаи с отвличания чрез законодателни промени, обясни Борисов. „Отвличане с цел откуп – доживотна присъда. Най-тежката присъда веднага, и няма рецидив. Едно отвличане – доживотна присъда, ако искаме държавата да отработи. Пълни права на службите по работа по отвличанията, незабавни СРС-та”, каза той.

 

Сегашният закон пречи на разкриването на случаи с отвличания, допълни

столичният кмет. „Когато намериш дори часовника на отвлечения, това не е доказателство да осъдиш бандата. Или когато намериш ДНК върху автомат да се окаже, че човекът го е взел да си играе с него”, заяви той.

 

Когато ГЕРБ дойде на власт ще предложи и друга законодателна промяна. „Разпети петък трябва да е неработен ден. религията ни казва „не работете”, държавата ни, Станишев, който ходи по църкви сега с цялото си безобразие, – „работи”. Религията ни, поне аз съм християнин, казва „на Разпети петък не пипай нищо, не работи”. Държавата, общината работи. Аз отидох и ги пуснах всички. Горе Началникът трябва да знае, че съм му верен и предан”, изтъкна още Борисов.

 

 

Бойко Борисов съобщи още, че на 8-ми май официално ще бъде открита осечката от кв. "Младост" едно до стадион "Юнак" от столичното метро. Днес Борисов откри разширението на ул.”Опълченска” в участъка от бул. „Александър Стамболийски” до бул.”Тодор Александров”.

 

dariknews.bg

 


Сходни връзки

ГЕРБ предлага доживотна присъда за отвличане с цел откуп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди