изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:17 EEST
УБИЕЦЪТ БИЛ СИН НА КАНДИДАТ-ДЕПУТАТ ОТ ЛИСТАТА НА БСП В ПЕРНИК    
Новини
24-годишният Илиян Тодоров от Перник, който е задържан за двойното убийство пред столичния клуб "Соло" в събота, не е оказал съпротива, съобщиха източници от полицията. Младежът се е предал към 3.00 ч. тази нощ, след като родителите му са го убедили да стори това, предаде БТА.


От Софийската градска прокуратура съобщиха за агенцията, че срещу задържания вече има повдигнато обвинение. Адвокатът на Илиян Тодоров засега отказва коментар.
Илиян е син на генералния директор на Национална служба "Растителна защита" и председател на групата общински съветници на БСП в Перник Венцислав Тодоров. Бащата се ползва с авторитет и уважение в Перник. Той е заместник-председател на областната организация на БСП в града и трети в листата на Коалиция за България на предстоящите избори от 14-ти Пернишки многомандатен избирателен район. Преди влизането му във властта се е занимавал с частен бизнес в областта на селското стопанство, който е развил успешно.
Майката на младежа - Петя, работи в Център за работа с деца в Перник.
В неделя жилището на семейството в кооперация "Колош" в центъра на Перник е било претърсено. Обискът е продължил около два часа. На терасата на третия етаж, където живеят Тодорови, е имало над 15 полицаи, разказаха съседи.
Преди няколко години семейството е купило апартамент в столичния квартал "Красна поляна", който вероятно е ползвал синът им, твърдят близки на Тодорови.
Илиян е завършил езиковата гимназия "Симеон Радев" в Перник, след което е приет във ВУЗ в София. Според съседи младежът е тих и възпитан. Те не пестят суперлативи за родителите и все още не могат да повярват в случилото се.
В събота към 4 ч. сутринта Илиян рани смъртоносно с нож вратаря на националния отбор по хокей Кирил Въжаров и приятеля му Васил Александров, който празнувал рождения си ден в столичната дискотека "Соло" на ул. "Позитано". Още едно момче е с прободна рана, прието е на лечение във ВМА. dir.bg

Известен спортист е единият от убитите младежи

 


Сходни връзки

УБИЕЦЪТ БИЛ СИН НА КАНДИДАТ-ДЕПУТАТ ОТ ЛИСТАТА НА БСП В ПЕРНИК | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
УБИЕЦЪТ БИЛ СИН НА КАНДИДАТ-ДЕПУТАТ ОТ ЛИСТАТА НА БСП В ПЕРНИК
Автор: Anonymous да 2009-04-21 @ 02:22 EEST
някой да има изненадан от това кой е убиеца??Едва ли! Обезпечените лекета от мама и татко защо не си направим интересна ноща  с няколко на нож и да се хилим после кой е този а и колко му е една условна присъда за 2-3 гидинки то за 2 убити толкова -като си син на известни родители е така..нали шампионите и те така минаха с 2 годинки .Това е правосъдието в БГ затова на никои не му пука колко на нож на вечер.Важното да си известен в БГ ако не си заколи няколко и ставаш известен и опааааааааа 2 години условно!Да живее правосъдието в БГ !!!и мекеретата из съда!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди